Βίντεο-σοκ: Ο «δράκος» των Αμπελοκήπων επιτίθεται σε γυναίκες με κολάν

βίντεο-σοκ-ο-δράκος-των-αμπελοκήπων-627611

Ξεκινούσε με το αυτοκίνητο του από τη Νέα Σμύρνη με προορισμό την περιοχή του Παίδων Αμπελοκήπων. Αφού στάθμευε το όχημα του, ξεκινούσε «σαφάρι» για τον εντοπισμό των θυμάτων του.

Αναζητούσε μόνο καλλίγραμμες νεαρές κοπέλες που φορούσαν κολάν, «για να μπορεί να τους το κατεβάζει εύκολα», όπως παραδέχτηκε αργότερα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αμπελοκήπων που είχαν οργανώσει πολυήμερη επιχείρηση για την σύλληψη του.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αμπελοκήπων κινήθηκαν μεθοδευμένα αμέσως μετά τις καταγγελίες επτά γυναικών που ανέφεραν ότι είχαν πέσει θύματα του 25χρονου «δράκου».

Στο πρώτο βίντεο, όπως μπορείτε να δείτε, το θύμα κάθεται στη στάση του λεωφορείου ενώ ο δράστης διακρίνεται να κινείται πίσω από τους θάμνους παρακολουθώντας τις κινήσεις του θύματος, αναζητώντας ταυτόχρονα την κατάλληλη ευκαιρία για να επιτεθεί.

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται να δέχεται την επίθεση του «δράκου» που την ρίχνει με δύναμη στο δρόμο κατεβάζοντας της το κολάν ενώ ταυτόχρονα την θωπεύει στα γεννητικά της όργανα. Η γυναίκα εμφανώς τρομαγμένη φαίνεται να τρέχει με κατεύθυνση την οδό Μιχαλακοπούλου, ενώ ο δράστης εξαφανίζεται προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Στο δεύτερο βίντεο, μια άλλη γυναίκα φαίνεται να περπατά στο πεζοδρόμιο απέναντι από το Νοσοκομείο Παίδων με κατεύθυνση προς την περιοχή Ζωγράφου.

O 25χρονος κινείται στην ίδια κατεύθυνση από το απέναντι πεζοδρόμιο παρακολουθώντας την.

Για κακή του τύχη όμως την ίδια χρονική στιγμή βρίσκονται στην περιοχή και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αμπελοκήπων που διεξάγουν έρευνα με σκοπό τον εντοπισμό του.

Οι αστυνομικοί αντιλαμβάνονται τις κινήσεις ενός ύποπτου άνδρα που ακολουθεί τη νεαρή κοπέλα, καθώς τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν με τις περιγραφές που είχαν δώσει τα θύματα του.

Ο δράστης συνεχίζει να ακολουθεί το θύμα του με κατεύθυνση προς την οδό Κοκκινοπούλου όταν το θύμα στρίβει σε ένα μικρό ερημικό στενό. Τότε εκείνος κρύβεται πίσω από τα αυτοκίνητα ψάχνοντας την κατάλληλη στιγμή για να της επιτεθεί. Θα τα κατάφερνε αν δεν είχαν επέμβει οι αστυνομικοί την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή σώζοντας τη κοπέλα από τις διεστραμμένες ορέξεις του «δράκου».

Στο τρίτο βίντεο ο δράστης κινείται στην περιοχή του Αγίου Θωμά ακολουθώντας όπως μπορείτε να δείτε το θύμα του από απόσταση περίπου 20 μέτρων. Στο τέταρτο βίντεο ο δράστης παρακολουθεί μία γυναίκα στην περιοχή του Συντάγματος κι ενώ φαίνεται να διστάζει, τελικά της επιτίθεται με τη γυναίκα να αντιδρά κι αυτός να τρέπεται σε φυγή. 

O 25χρονος ομολόγησε τις πράξεις του έπειτα από πολύωρη ανάκριση στο Τ.Α Αμπελοκήπων. Μάλιστα ομολόγησε αφού προσήλθαν τα θύματα του για να τον αναγνωρίσουν, λέγοντας ότι το έκανε γιατί νόμιζε πως «είχε πλάκα».

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί του Τ.Α. Αμπελοκήπων παρουσία Ειρηνοδίκη τον οδήγησαν  στο σπίτι του στη Νέα Σμύρνη, όπου και παρέδωσε τα ρούχα που φορούσε στις επιθέσεις.

Πρωτο Θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook