Βίντεο σοκ: Δάσκαλος χτυπά με όλη του τη δύναμη μαθητή μέσα στην τάξη

βίντεο-σοκ-δάσκαλος-χτυπά-με-όλη-του-τη-296922

Φαίνεται πως η σωματική τιμωρία αποτελεί καθιερωμένη πρακτική στα σχολεία του Ντουμπάι αφού, μέσα σε διάστημα μίας μόνο εβδομάδας, τρία βίντεο που δείχνουν δασκάλους να βιαιοπραγούν ενάντια σε μαθητές έχουν κυκλοφορήσει στα social media.

Το τελευταίο από αυτά προκαλεί πραγματικά ανατριχίλα, αφού δείχνει έναν καθηγητή να χτυπά με όλη του τη δύναμη έναν μικρό μαθητή την ώρα του μαθήματος, όχι μία αλλά έξι φορές!

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Mirror, το βίντεο τραβήχτηκε σε ένα σχολείο του Ντουμπάι από έναν συμμαθητή του παιδιού που έκρυβε το κινητό μέσα στην τσάντα του.

Όπως αναφέρει το σχετικό άρθρο, τα αλλεπάλληλα περιστατικά βίας από δασκάλους που είδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα οδήγησαν το Υπουργείο Παιδείας στην απόφαση να ανοίξει μία γραμμή καταγγελιών, όπου μπορεί να καλέσει οποιοσδήποτε μαθητής πέφτει θύμα κακοποίησης.

Σύμφωνα με τον Χουσάιν Αλ Χαμάντι, τον υπουργό Παιδείας του Ντουμπάι, η γραμμή θα βοηθά τις αρχές να επιλύουν παρόμοια προβλήματα γρήγορα, επιβάλλοντας τις απαιτούμενες κυρώσεις στους καθηγητές χωρίς να υπάρχουν καθυστερήσεις λόγω γραφειοκρατίας.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook