Βίντεο που κόβει την ανάσα: Σκιέρ κατρακυλά ανεξέλεγκτα σε χιονισμένη βουνοπλαγιά!

βίντεο-που-κόβει-την-ανάσα-σκιέρ-κατρα-302963

Την απίστευτη τύχη του πρέπει να ευχαριστεί ένας σκιέρ στην Αλάσκα, που αφού κατρακύλησε σε χιονισμένη βουνοπλαγιά για σχεδόν 500 μέτρα κατόρθωσε να βγει ζωντανός!

Το βίντεο που κόβει την ανάσα δείχνει ολόκληρο το ατύχημα του Ίαν Μάκιντος, ο οποίος έχασε το πάτημά του ενώ έκανε σκι στο βουνό Νίκολα, με αποτέλεσμα να γλιστρήσει ανεξέλεγκτα και να αναπηδήσει μάλιστα αρκετές φορές στη βουνοπλαγιά, χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα για να ανακόψει την «τρελή» πορεία. Στο βίντεο φαίνεται να σφαδάζει από τον πόνο σε κάθε αναπήδηση, ενώ σταδιακά χάνει και τον εξοπλισμό του.

Κι όμως στο τέλος της κατρακύλας, ο Ίαν Μάκιντος σηκώνεται και φωνάζει σε όσους τον παρακολουθούσαν τρομαγμένοι: «Είμαι οκ, είμαι οκ»! Ο ίδιος διηγήθηκε λίγο αργότερα πως έχασε το πάτημά του όταν έπεσε σε ένα χαντάκι βάθους σχεδόν δύο μέτρων: «Από εκεί ξεκίνησα να γλιστράω και δεν υπήρχε τρόπος να σταματήσω. Τράβηξα τον αερόσακό μου για να απαλύνω την πτώση, μόνο αυτό», είπε.

Παρά τις απελπισμένες του προσπάθειες, ο Μάκιντος συνέχισε να πέφτει για σχεδόν 500 μέτρα, σε λιγότερο από ένα λεπτό. Δεν έχει γίνει γνωστό τι τραύματα φέρει και πόσο σοβαρά είναι.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook