Βίντεο ντοκουμέντο: Δευτερόλεπτα πριν πέσουν οι γερανοί στην Ολλανδία

βίντεο-ντοκουμέντο-δευτερόλεπτα-πρι-274306

Δύο ημέρες μετά το απίστευτο ατύχημα με δύο γερανούς που καταπλάκωσαν σπίτια στην Ολλανδία, ένα νέο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με τα πλάνα που κυκλοφόρησαν στο Διαδίκτυο και αναμετέδωσε το Russia Today, καταγράφονται τα δευτερόλεπτα πριν οι γερανοί που βρίσκονταν σε πλωτή εξέδρα καταρρεύσουν συντρίβοντας κατοικίες και καταστήματα.

Οι εικόνες αποτυπώνουν περαστικούς και ποδηλάτες να τρέχουν πανικόβλητοι μόλις αντιλαμβάνονται ότι οι γερανοί πέφτουν προς το μέρος τους στην πόλη Άλφεν αν ντεν Ράιν.

Στο βίντεο, μάλιστα, φαίνεται και ένας άνδρας, ο οποίος πέφτει στο έδαφος τη στιγμή που ένας από τους γερανούς καταπλακώνει ένα κτίριο. Αργότερα, όμως, σηκώνεται και πάλι όρθιος και μέσα από σύννεφα σκόνης απομακρύνεται φοβισμένος.

Στο μεταξύ, διενεργείται έρευνα γύρω από τα αίτια του ατυχήματος, από το οποίο ένας άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας τραυματιστεί στο πόδι.

Η εισαγγελία αναφέρει σε ανακοίνωση πως τρεις άνθρωποι που εργάζονταν για την αποκατάσταση της γέφυρας για την οποία είχε στηθεί η εξέδρα με τους γερανούς, επικοινώνησαν οικιοθελώς με την αστυνομία και θεωρούνται «ύποπτοι» για το ατύχημα.

Επισημαίνεται, πως ένας άνθρωπος ανασύρθηκε ζωντανός από τα ερείπια την περασμένη Δευτέρα, ενώ οι διασώστες υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχουν άλλοι εγκλωβισμένοι.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook