Βίλες, χλιδή και πολυτέλεια εκατομμυρίων στην Κρήτη | Video

βίλες-χλιδή-και-πολυτέλεια-εκατομμυρ-637114

Χλιδή και Πολυτέλεια. Ονειρικό και εντυπωσιακό. Ανέσεις σε όλα τα επίπεδα.  Απόλυτη ηρεμία με φόντο το γαλάζιο.Ένα παλάτι, το οποίο πωλείται προς 10,5 εκατομμύρια ευρώ.

Και όμως αυτό το Παλάτι βρίσκεται στον κόλπο της Ελούντας η οποία μπαίνει στο στόχαστρο διεθνών επενδυτών, ανεβάζοντας ακόμη πιο ψηλά τον πήχη και την οικονομική αξία της τουριστικής περιοχής.

Το τηλεοπτικό συνεργείο ήρθε σε επαφή με τον πολιτικό μηχανικό Γιώργο Γουναλάκη και Project manager γνωστής κατασκευαστικής εταιρείας η οποία έχει αποσπάσει 10 διεθνή βραβεία και η οποία κατασκεύασε το κόσμημα αυτό, το οποίο πωλούν προς 10,5 εκατομμύρια ευρώ Ρώσοι Επενδυτές.

Η πολυτελής βίλα των 650 τετραγωνικών μέτρων άρχισε να κατασκευάζεται το 2009 με τις εργασίες να ολοκληρώνονται το 2017.

Κατασκευάστηκε σε οικόπεδο 4,5 στρεμμάτων και διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και 8 μπάνια, απίστευτη θέα, πανέμορφους κήπους και χαλαρωτικές ανέσεις όπως τζακούζι, πισίνα, μπάρμπεκιου και όχι μόνο.

Μάλιστα πρόκειται για τους ίδιους Ρώσους επενδυτές οι οποίοι σχεδιάζουν να υλοποιήσουν το μεγάλο επενδυτικό σχέδιο « Λόφοι Ελούντας» αξίας άνω των 400 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει την ανάπτυξη πολυτελών τουριστικών κατοικιών, φιλόδοξο Project  το οποίο αποτελεί την μεγαλύτερη τουριστική επένδυση των τελευταίων 30 ετών.

Ενώ τη διετία 2018-2019 αναμένεται να δημιουργηθούν 5.000 σύγχρονες κλίνες 5αστερων ξενοδοχείων στην Κρήτη, σύμφωνα με τον Γιώργο Πελεκανάκη.

Την ίδια ώρα, στην περιοχή της Ελούντας πωλούνται γύρω στις 30 βίλες ενώ στις αρχές του 2019 θα ξεκινήσει η ανέγερση 3 ξενοδοχείων άνω των 1.200 κλινών.

neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook