Βίαζε την ανήλικη ανιψιά του επί τέσσερα χρόνια!

βίαζε-την-ανήλικη-ανιψιά-του-επί-τέσσε-19896

viasmos 1Προφυλακιστέος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή ένας 57χρονος από τη Λάρισα, μετά την πολύμηνη έρευνα των δικαστικών αρχών και της ΕΛ.ΑΣ. που επιβεβαίωσε ότι επί τέσσερα χρόνια έβγαζε τις αρρωστημένες ορέξεις του στο κορμάκι της ανήλικης ανιψιάς του, από την εποχή που ήταν μόλις 10 χρόνων!

Το 14χρονο σήμερα κορίτσι πήρε την απόφαση να αποκαλύψει τις φρικιαστικές στιγμές που ζούσε στα χέρια του θείου της. Ο οποίος εκμεταλλευόταν τη συγγενική σχέση του με την ανήλικη και την εμπιστοσύνη που του έδειχναν οι γονείς της και την φιλοξενούσε στο σπίτι του ή την έπαιρνε για βόλτα με το αυτοκίνητό του. Όμως, την βίαζε στην κατοικία του ή σε ερημικές τοποθεσίες όπου την οδηγούσε, ενώ την απειλούσε ότι θα σκοτώσει την οικογένειά της αν αποκάλυπτε όσα της έκανε!

Ο 57χρονος αρνήθηκε όσα του απέδωσε η ανιψιά του, αλλά τα στοιχεία από την πολύμηνη έρευνα και την εξέταση της 14χρονης από ιατροδικαστή ήταν συντριπτικά σε βάρος του κι έτσι κατηγορήθηκε για βιασμό και αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση σε ανήλικη κάτω των 14 χρόνων και οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού. Το ανήλικο θύμα του παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους που προσπαθούν να επουλώσουν τις πληγές που χάραξαν στην ψυχή της τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

 

Πηγή : protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook