Βάστα Ερντογάν!

βάστα-ερντογάν-678647

Το υπόλειμμα της MEGA προπαγάνδας είναι ακόμα εδώ. Ξεπουπουλιασμένο, ανυπόληπτο αλλά εδώ. Ο Γιάννης Πρετεντέρης δήλωσε ότι «ο Τσίπρας είναι ο μόνος πρωθυπουργός μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που χάνει ελληνικό έδαφος»!

Πώς το στοιχειοθετεί; Επειδή οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι τα Ίμια τους ανήκουν. Αν ισχυριστούν δηλαδή ότι τους ανήκει και η Πελοπόννησος, κατά τον πρώην αρχιερέα των τηλε-προπαγανδιστών αυτό θα σημαίνει ότι ο Τσίπρας έχασε και την Πελοπόννησο. Κι αν οι Τούρκοι ισχυριστούν ότι τους ανήκουν και όλες οι εν Ελλάδι βίλες, τότε ο Γιάννης Πρετεντέρης θα χάσει και τα σπίτια του, τα φτιαγμένα με τόσο κόπο στην πολυετή υπηρεσία της διαπλοκής και της διαφθοράς.

Αλλά ας αφήσουμε τις βίλες και την Πελοπόννησο, και ας επιστρέψουμε στα Ίμια. Πόσο πολιτικά θρασύς πρέπει να είναι κανείς για να υποστηρίξει ότι ο Τσίπρας έχασε τη βραχονησίδα που «γκρίζαρε» ο αλήστου μνήμης Κώστας Σημίτης, όταν… ο αέρας πήρε τη σημαία το 1996, στην αρχή της καταστροφικής για την Ελλάδα θητείας του;

Βλέπεις όμως, ο Σημίτης που έκανε τη μίζα εθνικό νόμισμα, ήταν και είναι η άλλη όψη του νομίσματος του Πρετεντέρη, του Ψυχάρη, του Τσίμα, του Καψή, του Κωστόπουλου. Ο πολιτικός τους προϊστάμενος. Ο ηγέτης του εσμού που «ξεβλάχεψε» την Ελλάδα για να την καταντήσει να τρώει από τα σκουπίδια της Ευρώπης.

Όλα αυτά τα παράσιτα της Πασοκαρίας, που μόλις κατέρρευσε το καθεστώς ντύθηκαν εν μία νυκτί από πράσινα σε μπλε, είναι αυτά που επιζητούν διακαώς να επιστρέψουν: Στη δόξα, στην οθόνη, στην εξουσία, στην ασυλία του φαρ ουέστ που υπήρξε η Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Και για να επιστρέψουν θα κάνουν τα πάντα.

Τα πάντα όμως! Ακόμα και σε ένα θερμό επεισόδιο, θα υποστηρίξουν τον Ερντογάν έναντι της εκλεγμένης ελληνικής κυβέρνησης. Είναι ανήθικοι. Είναι ο πάτος του βαρελιού. Με την ίδια ευκολία που φώναζαν «βάστα Σόιμπλε!» (πριν εντέλει ο Τσίπρας στείλει… στη σύνταξη τον Σόιμπλε), με την ίδια ευκολία θα φωνάξουν και «Βάστα Ερντογάν!».

Διάβασα σε ένα από αυτά τα ρυπαρά site, τα σχόλια των φιλελέ – ακροδεξιών κάτω από την είδηση της παρενόχλησης του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε ο πρωθυπουργός από τουρκικά αεροσκάφη. Κάποιοι έγραφαν αυτό που ήθελε να γράψει ο κάθε Πρετεντέρης αλλά δεν μπορεί: «Ας τον σκοτώσουν οι Τούρκοι, γιατί αλλιώς δεν θα γλιτώσουμε ποτέ από τον Τσίπρα». Μέσα στον ανθελληνισμό και το μισανθρωπισμό τους, σωστά το έπιασαν. Η μόνη τους ελπίδα είναι να τον σκοτώσουν οι Τούρκοι. Γιατί αν περιμένουν να τον κερδίσει ο Κούλης…

Γράφει ο Νίκος Μωραΐτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook