Βάζουν έξτρα αεροπλάνα για τους τουρίστες που θέλουν να κάνουν διακοπές στην Ελλάδα

βάζουν-έξτρα-αεροπλάνα-για-τους-τουρί-122354

ryanair

Είναι γεγονός πως το φετινό καλοκαίρι από άποψη τουριστικής κίνησης θα είναι το πιο… καυτό των τελευταίων χρόνων

Η πληρότητα στους περισσότερους προορισμούς αγγίζει μέχρι και το 100% και τα ποσοστά της ζήτησης για τη χώρα μας είναι εμφανώς αυξημένα σε σχέση με το περσινό καλοκαίρι.

Από τις αρχές της φετινής τουριστικής σεζόν, τα στατιστικά στοιχεία που αφορούσαν τόσο στις αφίξεις όσο και στην πληρότητα των ξενοδοχείων, ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά, με το μεγαλύτερο κύμα τουριστών να αναμένεται στη χώρα μας τον Αύγουστο.

pinakas_air2013

Οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες του εξωτερικού, που έχουν εντάξει στο χρονοδιάγραμμά τους πτήσεις τσάρτερ για την χώρα μας, προκειμένου να καλύψουν την αυξημένη κίνηση για τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, αύξησαν τις προσφερόμενες θέσεις τους προς το επιβατικό κοινό.

Συγκεκριμένα οι διαθέσιμες θέσεις εμφανίζονται να είναι αυξημένες κατά 23% για τις 15 μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες που προσγειώνονται στη χώρα μας, σε σχέση με αυτές που ήταν διαθέσιμες τον Αύγουστο του 2013.

maketooo1_airlines

Πιο αναλυτικά η Αegean Airlines, έχει προσθέσει 71.856 επιπλέον θέσεις, αυξημένες κατά 39% έναντι του Αυγούστου του 2013, ακολουθεί η Ryanair με 51.408 επιπλέον θέσεις και ποσοστό αύξησης σε σχέση με πέρυσι που αγγίζει το 43,2%.

Το «Ελ.Βενιζέλος» έχει ενισχυθεί με νέα δρομολόγια από ένα ευρύ αριθμό αεροπορικών εταιριών όπως για παράδειγμα των Aegean Airlines, Alitalia, Brussels Airlines, easyJet, Gulf Air, Meridiana, Ryanair, η SAS, Singapore Airlines, transavia.com, transavia.com και Vueling.

Ήδη παρατηρούνται σημαντικές καθυστερήσεις στα αεροδρόμια Ηρακλείου , Χανίων και Σαντορίνης αφού οι υποδομές δεν επαρκούν για να υποδεχθούν τους χιλιάδες επιβάτες που φτάνουν τόσο με τακτικές όσο και με πτήσεις τσάρτερ.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook