Αύριο συνεδριάζει το ΔΣ της ΕΛΜΕ

αύριο-συνεδριάζει-το-δσ-της-ελμε-0

elmeΤακτική συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΛΜΕ θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 17 Μαρτίου, στις 4:30 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΕΛΜΕ, στο 1ο γυμνάσιο.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση, η Ημερήσια Διάταξη έχει οριστεί ως εξής:

1. Προγραμματισμός ενεργειών της ΕΛΜΕ Χανίων με σκοπό να συγκεντρωθούν στοιχεία σχετικά με την κατάσταση της υφιστάμενη υλικοτεχνικής υποδομής και των κτηριακών εγκαταστάσεων που στεγάζουν σχολεία Δ.Ε. στο Νομό Χανίων

2. Συζήτηση αιτήματος Δήμου Πλατανιά για στήριξη κοινωνικού φροντιστηρίου του Δήμου.

3. Συζήτηση αιτήματος κάποιον συναδέλφων που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ να πα-ρασχεθεί, από μέρους της ΕΛΜΕ Χανίων, οργανωτική συνδρομή στην προσπάθειά τους να οργανώσουν συνάντηση όλων των συναδέλφων στο νομό Χανίων που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ, με σκοπό να συζητηθεί ο τρόπος τοποθέτησής τους σε Οργανικές Θέσεις.

4. Συμμετοχή στην επιτροπή διαβούλευσης του Δήμου Χανίων.

5. Δημοσίευση Οικονομικού Ισολογισμού έτους 2014 για το ταμείο της ΕΛΜΕ Χανίων και άλ-λα οικονομικά ζητήματα.

6. Αντίδραση της ΕΛΜΕ σε εκδήλωση κρούσματος αυταρχισμού από Δ/ντη σχολικής μονάδας.

7. Ενημέρωση, εκ μέρους της Θεατρικής Σκηνή της ΟΛΜΕ, για τα τρία θεατρικά έργα τα οποία ισάριθμες θεατρικές ομάδες της ΟΛΜΕ διατίθενται να ανέβουν επί σκηνής στην πόλη μας.

Κάθε συνεδρίαση ΔΣ είναι ανοιχτή και οι συνάδελφοι μπορούν να την παρακολουθούν δια ζώσης.

Οι συνάδελφοι / συναδέλφισσες ενημερώνονται επίσης ότι μπορούν να προτείνουν θέματα συζήτησης, τα οποία οι ίδιοι θεωρούν σημαντικά, ώστε να συνεξεταστούν με τις προτάσεις θεμάτων που κάνουν τα μέλη του ΔΣ, προκειμένου για τη διαμόρφωση της ΗΔ μελλοντικών συνεδριάσεων. Οι προτάσεις αυτές, μπορούν να κατατίθενται γραπτώς, π.χ. με αποστολή μηνύματος προς το (ηλεκτρονικό) γραμματοκιβώτιο της ΕΛΜΕ ([email protected]), είτε δια ζώσης, κατά τις συνεδριάσεις του ΔΣ (μετά τις 18:00).

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook