Αχαραναϊκός και διαιτητής κέρδισαν τον ΑΟ Χανιά

αχαραναϊκός-και-διαιτητής-κέρδισαν-τ-313674

Σαν να μην έφταναν στον ΑΟΧ τα πολλά προβλήματα που έχει, ήρθε και ο διαιτητής Σπύρος Μιχελής για να τον… αποτελειώσει. Ο ρέφερι από τον Πειραιά «σφύριζε» ότι και όποτε ήθελε, με τη χανιώτικη ομάδα να γνωρίζει την ήττα με 1-0 από τον Αχαρναϊκό στα Περιβόλια, για τη 14η αγωνιστική της Β΄Εθνικής.

Στο πρώτο ημίχρονο οι αποφάσεις του διαιτητή Μιχελή προκάλεσαν «θύελλα» αντιδράσεων, αφού στη φάση που σημειώθηκε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, στο 18΄, έδωσε ανάποδα το πλάγιο και στη συνέχεια ο Ομπράντοβιτς από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ.

Ο Αχαρναϊκός ήταν σχεδόν σε όλα το ματς κακός, με τον ΑΟ Χανιά να ήταν η πιο… κεφάτη ομάδα, αλλά ο «άρχοντας» του παιχνιδιού, ο οποίος για να είμαστε δίκαιοι στο δεύτερο 45λεπτο ήταν πιο δίκαιος, ήταν αυτός που τράβηξε όλη τη δόξα.

Πλέον, η ομάδα του Γιώργου Λυρώνη βρίσκεται στη 13η θέση με 16 βαθμούς και βλέπει την επικίνδυνη 15η από το +2.

ΑΟ Χανιά (Γιώργος Λυρώνης): Πρίφτης, Χατζηλιάδης, Παγώνης (84’ Καμινιώτης), Διαμαντόπουλος, Καρτσαμπάς, Μασάδο, Ρίκκα, Μπουζούκης (67’ Ν. Νύκταρης), Σάντερσον (46’ Λίτα), Γκέσιος, Δεινόπαπας.

Αχαρναϊκός (Τίμος Καβακάς): Παγούδης, Μουστάκης (90’ Πολίμος), Ρεπετσάς, Παγώνης, Κωστόπουλος, Μαρής, Χριστοφιλέας Καλογερόπουλος, Ματσούκας (46’ Εμέκα), Ομπράντοβιτς (70’ Σωτηράκος), Παβίσεβιτς.

sportfmxania

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook