Αυτό το μοντέλο ετών 80 θα σας φτιάξει την εβδομάδα | Video + Photos

αυτό-το-μοντέλο-ετών-80-θα-σας-φτιάξει-τη-421358

Μία ότι έχουμε Σεπτέμβριο – άρα τέλος καλοκαιριού, τα κεφάλια μέσα, back to school και όλα αυτά τα «ωραία» – και μία ότι έχουμε Σεπτέμβριο με ανάδρομο Ερμή, και η ψυχολογία μας δεν είναι και στα καλύτερά της. Ψάχνουμε τη διάθεσή μας να τη βρούμε στο υπόγειο της πολυκατοικίας, δίπλα από το λεβητοστάσιο.

Σε αυτή ακριβώς την κατάσταση βρισκόμασταν, μέχρι, που καθώς κάναμε scroll στο timeline μας στο facebook και πέσαμε σε αυτό το υπέροχο βίντεο του Deshun Wang.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η περιέργειά μας χτύπησε κόκκινο και εννοείται πως θέλαμε να μάθουμε περισσότερα γι αυτόν τον ηλικιωμένο άντρα, που τα χρόνια της ηλικίας του είναι απλά αριθμοί.

Ο Deshun είναι 80 ετών και πρόκειται για ηθοποιό, ο οποίος έχει παίξει σε ταινίες, όπως το The Forbidden Kingdom και το Warriors of Heaven and Earth. Στην ουσία όμως τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του όταν πέρυσι συμμετείχε στην Εβδομάδα Μόδας της Κίνας.

Δεν έχουμε κάτι καλύτερο για να ξεκινήσει η εβδομάδα μας, παρά μερικές από τις φωτογραφίες του στο catwalk. H ενέργειά του είναι ολοφάνερη και μπορούμε να πούμε πως θα τη ζήλευε μέχρι και ο Sean O” Pry

«Πολλοί άνθρωποι άρχισαν να με παρατηρούν μετά το catwalk show. Μερικοί μάλιστα με φωνάζουν «ο πιο καυτός παππούς». Άλλοι λένε πως απλά είμαι ένα ιντερνετικό πυροτέχνημα. Αλλά ξέρετε κάτι; Γι αυτή τη μέρα προετοιμαζόμουν 60 χρόνια«.

montelo80

Αυτή είναι η ιστορία του Wang, λοιπόν: Ξεκίνησε ως ηθοποιός θεάτρου και στα 44 του χρόνια αποφάσισε να μάθει Αγγλικά.

Στα 49 του δημιούργησε το δικό του θίασο παντομίμας και στα 50 άρχισε το γυμναστήριο. Εφτά χρόνια αργότερα, εμπνεύστηκε και έκανε πραγματικότητα τη μοναδική μορφή perfrormance art, που λέγεται «Living Sculpture performance». Και στα 70 του πήγε το πρόγραμμά του στο γυμναστήριο σε άλλο επίπεδο για τα δεδομένα της ηλικίας του.

Αν αυτός ο άνθρωπος και η ιστορία του δεν σας κάνει να θέλετε να αρπάξετε τη Δευτέρα (από κάπου πρέπει να αρχίσουμε) και τη ζωή από τα μαλλιά, τότε τι;

Πηγή: jenny.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook