Αυτό είναι το φυσικό ποτό που θα σου δώσει ενέργεια και ευεξία το Φθινόπωρο

αυτό-είναι-το-φυσικό-ποτό-που-θα-σου-δώσ-325929

Για εκείνα τα φθινοπωρινά απογεύματα που θες κάτι να σε τονώσει και να σου δώσει ενέργεια και περισσότερη διάθεση, προτίμησε ένα ποτήρι τσάι του βουνού. Το άλλοτε ταπεινό τσάι του βουνού, πλέον κερδίζει σταθερά έδαφος στην προτίμηση του κόσμου, όχι μόνο για τις ευεργετικές του ιδιότητες, αλλά και γιατί είναι ένα φυσικό ποτό που προσφέρει γεύση και ευεξία.

Είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και απαραίτητα για τον οργανισμό σου στοιχεία, αλλά για να μπορέσεις να τα αποκομίσεις όλα, θα πρέπει να το φτιάξεις με τον σωστό τρόπο ή να προτιμήσεις το νέο τσάι του βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ, το οποίο συλλέγεται προσεκτικά με το χέρι, αποξηραίνεται φυσικά για 7 ημέρες και το σημαντικότερο βράζεται και ήπια, ελευθερώνοντας τα αρώματα και τα βιοδραστικά συστατικά του ίδιου του φυτού με φυσικό τρόπο, χωρίς καμία περαιτέρω επεξεργασία.

Όταν λοιπόν νιώθεις πεσμένη ή δεν θες άλλο καφέ, πιες ένα ποτήρι τσάι του βουνού ΟΛΥΜΠΟΣ σε κλασική γεύση, λεμόνι ή αρώνια με στέβια, χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Επίσης το παραδοσιακό, ελληνικό τσάι του βουνού δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη και έτσι μπορείς να το καταναλώνεις ακόμα και το βράδυ για πιο ήρεμο, χαλαρωτικό και ποιοτικό ύπνο.

Δοκίμασέ το και είμαστε σίγουροι ότι θα ανακαλύψεις έναν καινούργιο σύμμαχο στη διατροφή, τη διάθεση και τη συνολική σου ευεξία.

Πηγή: Myfit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook