Αυτό είναι το ξενοδοχείο που μένει ο Τσακαλώτος στις Βρυξέλλες | Photos

αυτό-είναι-το-ξενοδοχείο-που-μένει-ο-τσ-266137

Οι σημειώσεις που κρατούσε στα χέρια του ο νέος υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, εκτός από τις σκέψεις του, πρόδωσαν και το ξενοδοχείο όπου διαμένει. Έτσι, αν τελικά έγραψε πρόχειρα τις σκέψεις του στο σημειωματάριο που συνηθίζουν να αφήνουν στα ξενοδοχεία, τότε απόψε ο κ. Τσακαλώτος θα διαμείνει στο The Hotel.

Με τιμές σχετικά πρσιτές, το The Hotel βρίσκεται στην «καρδιά» των Βρυξελλών, ένα superior δίκλινο δωμάτιο, με θέα στην πόλη, ξεκινά από 170 ευρώ τη βραδιά (την τρέχουσα περίοδο) και φτάνει μέχρι τα 460 ευρώ για μια junior σουίτα.

Το booking.com γράφει για όλους όσοι θέλουν να κλείσουν δωμάτιο:

«Το The Hotel Brussels στεγάζεται σε ένα από τα ψηλότερα κτήρια των Βρυξελλών, σε απόσταση 15 λεπτών με τα πόδια από την πλατεία Grand Place. Προσφέρει πανοραμική θέα στην πόλη, εστιατόριο με γαστρονομική κουζίνα στις εγκαταστάσεις του και δωρεάν πρόσβαση στο σπα, το κέντρο ευεξίας και το γυμναστήριο με θέα στις Βρυξέλλες.

Όλα τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν δωρεάν απεριόριστο Wi-Fi και μίνι μπαρ με δωρεάν καθημερινή αναπλήρωση. Περιλαμβάνουν επίσης τηλεόραση επίπεδης οθόνης, θυρίδα ασφαλείας μεγέθους φορητού υπολογιστή 13 ιντσών και καφετιέρα Nespresso. Το ιδιωτικό μπάνιο είναι εξοπλισμένο με μπουρνούζια και παντόφλες.

Οι επισκέπτες μπορούν να δοκιμάσουν γαστρονομικά πιάτα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου ή να απολαύσουν γεύσεις της κλασικής κουζίνας στο μπαρ. Καθημερινά, σερβίρεται πλούσιος μπουφές πρωινού.

Το The Hotel Brussels προσφέρει σύγχρονο γυμναστήριο και σπα με σάουνα και χαμάμ. Και οι δύο εγκαταστάσεις βρίσκονται σε έναν από τους επάνω ορόφους από όπου μπορείτε να απολαμβάνετε την πανοραμική θέα στις Βρυξέλλες.

Ο σταθμός Louise του μετρό απέχει 200μ. και παρέχει τακτικές συνδέσεις με το κέντρο της πόλης. Η λεωφόρος Avenue Louise, γνωστή για τις μπουτίκ και τα καταστήματά της, και το Μουσείο Magritte βρίσκονται σε απόσταση 300μ. και 700μ. αντίστοιχα από το ξενοδοχείο. Το διεθνές αεροδρόμιο των Βρυξελλών είναι προσβάσιμο σε 15 λεπτά με το αυτοκίνητο».

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook