Αυτό είναι το μυστικό της Κέιτ Μος για άψογο κορμί

αυτό-είναι-το-μυστικό-της-κέιτ-μος-για-ά-202128

kate mossΗ σταρ του μόντελινγκ Κέιτ Μος ακολουθεί πιστά τις οδηγίες της yoga instructor Νάντια Ναρέιν. Σ΄ αυτή οφείλει τις ιδανικές αναλογίες και τη χαλαρή, δημιουργική της διάθεση.

Θεωρείται μια από τις πιο γνωστές και επιδραστικές γιόγκι της Μεγάλης Βρετανίας, ενώ στον κατάλογο με τις διάσημες πελάτισσές της θα βρείτε μεταξύ άλλων τις Γκουίνεθ Πάλτροου, Ρις Γουίδερσπουν και Κέιτ Μος. Μάλιστα η τελευταία έχει δηλώσει για εκείνη: «Η πνευματικότητά της αφυπνίζει το σώμα και την ψυχή μου».

Ποιο είναι το δυνατό χαρτί της ειδικού; Το γεγονός ότι συνδυάζει μοναδικά τις βασικές αρχές της πανάρχαιας τεχνικής του ζεν με τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας. Κάθε μάθημα, λοιπόν, είναι διασκεδαστικό, μια ένεση… ηρεμιστική που καλμάρει τις ασκούμενες από τους φρενήρεις ρυθμούς της καθημερινότητας και ταυτόχρονα γεμάτο προκλήσεις και ασκήσεις με στόχο την καύση λίπους και την ενδυνάμωση ολόκληρου του σώματος. Επίσης η Ναρέιν φροντίζει να δομεί το κάθε workout σύμφωνα με τις προτιμήσεις και την κατάσταση κάθε αθλούμενης (π.χ. γιόγκα για τέλειους κοιλιακούς ή αποκλειστικά για εγκύους).

Τα καλά νέα είναι πως πλέον μπορούμε όλες να ακολουθήσουμε τις συμβουλές της, αφού πρόσφατα η ίδια κυκλοφόρησε το Everyday Yoga for Stress Release (Καθημερινή γιόγκα για να απαλλαγούμε από το στρες). Πρόκειται για ένα dvd που στοχεύει κυρίως να μας βοηθήσει να βγάλουμε νοκ άουτ το στρες, αλλά και να είμαστε πάντα σε φόρμα. Επίσης η ίδια συχνά ανεβάζει στη σελίδα της βίντεο με ασάνες τις οποίες μπορούμε να εκτελέσουμε μόνες στο σπίτι.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.nadianarain.com.

Προτού ωστόσο αποφασίσετε να ξεκινήσετε αυτό ή οποιοδήποτε άλλο workout, καλό είναι να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Πηγή: elle.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook