Αυτό είναι το ένα και μοναδικό πράγμα που κάνουν οι ευτυχισμένοι άνθρωποι κάθε μέρα

αυτό-είναι-το-ένα-και-μοναδικό-πράγμα-π-281779

Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι ασκούν την ευγνωμοσύνη κάθε μέρα.

Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά δεν είναι. Οι περισσότεροι άνθρωποι αυτό που κάνουν είναι να επικεντρώνονται σε όσα δεν έχουν στη ζωή τους και όχι στο να νιώσουν ευγνωμοσύνη για όσα ήδη έχουν. Στις μέρες μας είναι εύκολο να νιώσεις ότι έχεις λιγότερο πράγματα από αυτά που θα ήθελες να έχεις. Τα καλά νέα είναι, όμως, πως υπάρχουν τρόποι να εξασκήσεις την ευγνωμοσύνη και να ζεις την κάθε μέρα της ζωής σου απόλυτα ευτυχισμένη. Δες πώς…

Κάνε διαλογισμό: Το να ξεκινάς την ημέρα σου καθισμένη για 5 λεπτά στη σιωπή έχει αποδειχτεί πως μπορεί να σε κάνει να βρεθείς στο παρόν. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να αφεθείς και να κρατηθείς μακριά από τις σκέψεις σου. Προσπάθησε να συγκεντρωθείς στην αναπνοή σου.

Φτιάξε ένα ημερολόγιο ευγνωμοσύνης: Αφιέρωνε 10 λεπτά μέσα στην ημέρα σου για να γράφεις όλα τα πράγματα για τα οποία αισθάνεσαι ευγνωμοσύνη. Μπορεί να αισθάνεσαι ευγνωμοσύνη που έχεις μια εκπληκτική οικογένεια, που είσαι μαμά, που είσαι ζωντανή, που έχεις δουλειά. Νιώσε βαθιά ευγνωμοσύνη για όλα όσα ήδη έχεις καταφέρει στη ζωή σου.

Επικεντρώσου περισσότερο στους γύρω σου από ότι στον εαυτό σου

Όταν δεν αισθάνεσαι καλά είναι εύκολο να σκέφτεσαι μόνο τον εαυτό σου και κανέναν άλλον. Αν, όμως, παρόλα αυτά πιεστείς λίγο και ασχοληθείς με τα προβλήματα των άλλων, τότε θα αισθανθείς πολύ καλύτερα με τον εαυτό σου.

Πηγή: Faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook