Αυτός είναι ο πιο «κολλημένος» άνθρωπος με τα «Φιλαράκια»… Ζει σαν ήρωας της σειράς! | Video

αυτός-είναι-ο-πιο-κολλημένος-άνθρωπ-247680

friends_kina708Φίλοι που μένουν μαζί, μπαινοβγαίνουν ο ένας στο σπίτι του άλλου όποτε θέλουν, ερωτεύονται, βρίσκουν δουλειές εύκολα και γελάνε με ό,τι κι αν τους συμβαίνει. Ποιος δεν θα ήθελε να ζει στον κόσμο της σειράς «Φιλαράκια»;

Εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο λάτρεψαν αυτή την τηλεοπτική σειρά και τους ήρωές της. Ενας άνδρας από την Κίνα όμως διεκδικεί επάξια τον τίτλο του πιο… κολλημένου με τα «Φιλαράκια», αφού ζει όλη του τη ζωή ως ένας από τους πρωταγωνιστές.

Ολα ξεκίνησαν μετά από έναν άσχημο χωρισμό. «Η πρώτη αγάπη μου με εγκατέλειψε. Εκλαιγα κάθε ημέρα. Τότε ένας φίλος μου είπε ότι πρέπει να δω »Φιλαράκια»», λέει ο άνθρωπος που άλλαξε το όνομά του σε Γκούντερ, όπως ονομαζόταν ο ήρωας της σειράς που εργαζόταν στην καφετέρια όπου συγκεντρώνονταν όλοι.

Σε αυτή την καφετέρια βρήκε ξανά το νόημα της ζωής και αυτός ο Κινέζος. Άνοιξε μία ολόιδια στο Πεκίνο, την ονόμασε βέβαια Central Perk όπως λέγεται και στη σειρά, ενώ ταυτόχρονα μεταμόρφωσε το διαμέρισμά του σε αντίγραφο των σκηνικών του τηλεοπτικού σόου.

«Τα »Φιλαράκια» με βοήθησαν να ξεπεράσω μία δύσκολη κατάσταση. Είναι όλη μου η ζωή», λέει ο άνδρας που ονόμασε τον γιο του Τζόι, ενώ η σύζυγός του λέγεται Ρέιτσελ. Η εμμονή του με τη σειρά δεν έχει τέλος. «Προσπαθώ να φέρομαι στη σύζυγό μου όπως ο Τσάντλερ στην Μόνικα. Εχω μάθει πολλά από τον Τσάντλερ…», λέει, ενώ επιχειρηματολογεί με πάθος υπέρ της σειράς λέγοντας για τους πρωταγωνιστές «Αυτοί οι έξι πέρασαν δέκα χρόνια για να μας μάθουν πώς να αγαπάμε».

Φτιάχνοντας την καφετέρια, ήθελε να δημιουργήσει ένα μέρος που θα γινόταν στέκι- όπως βέβαια στη σειρά. Ο ίδιος λέει ότι το πλάνο του απέδωσε. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι πολλά ζευγάρια γνωρίζονται εκεί και στο Central Perk γίνονται 5-10 προτάσεις γάμου κάθε χρόνο.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook