Αυτός είναι ο οικογενειάρχης-δράκος που βίαζε κορίτσια Δημοτικού στα Πετράλωνα

αυτός-είναι-ο-οικογενειάρχης-δράκος-π-66157

drakos pertalonaΣτις φυλακές επέστρεψε, έπειτα από πέντε χρόνια ο «δράκος» των σχολείων της Αθήνας, ο 40χρονος κούριερ Στέλιος Γεωργιάδης, ο οποίος συνελήφθη στα Πετράλωνα για αποπλάνηση ανηλίκων κοριτσιών και ασέλγεια σε βάρος τους. Ο παιδεραστής οδηγήθηκε χθες στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, προκειμένου να απολογηθεί για τις αποτρόπαιες πράξεις του ενώπιον της 10ης ειδικής ανακρίτριας.

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 40χρονου

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του συλληφθέντος και η φωτογραφία του, όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, «κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών».

Όπως ανάφέρει η ΕΛ.ΑΣ., δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 40χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 25-05-2013, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για αποπλάνηση και ασελγείς πράξεις σε βάρος ανηλίκων κοριτσιών. Πρόκειται για τον Στυλιανό Γεωργίαδη του Βασιλείου και της Δωροθέας, που γεννήθηκε το 1973 στη Νέα Ιωνία Αττικής και κατοικεί στα Πετράλωνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί, προσθέτουν οι Αρχές, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

 

Πηγή : real.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook