Αυτός είναι ο μαστροπός που εξέδιδε 14χρονη σε οίκο ανοχής για 80 ευρώ την ώρα | Photos

αυτός-είναι-ο-μαστροπός-που-εξέδιδε-14χρ-403714

Στη δημοσιότητα, δίνονται κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη, σε βάρος 48χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στις 8 Ιουλίου 2016 στο Μεταξουργείο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών και του Τμήματος Ασφαλείας Άνω Λιοσίων.

ttww

Ο μαστροπός διατηρούσε οίκο ανοχής στην Καλλιθέα και γραφείο κηδειών, για το οποίο διατηρούσε μάλιστα και ιστοσελίδα στο Facebook, που το διαφήμιζε. Οι Αρχές έχουν πληροφορίες, ότι ο μαστροπός ενδεχομένως είχε προσεγγίσει και άλλες ανήλικες και τις εξέδιδε, καθώς είχε αναπτύξει ένα ευρύ πελατολόγιο παιδόφιλων, γι αυτό, σε μία προσπάθεια να συγκεντρώσουν στοιχεία για την περίπτωσή του, οι Αρχές δημοσιεύουν τα στοιχεία του.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις πράξεις της συγκρότησης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης προς τέλεση πλειόνων εγκλημάτων αρπαγής ανηλίκων, της αρπαγής ανηλίκου με σκοπό τη μεταχείριση του ανηλίκου σε ανήθικες ασχολίες, της μαστροπείας ανηλίκων κάτω των 15 ετών, της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, της διευκόλυνσης ακολασίας άλλων από κερδοσκοπία, της λαθρεμπορίας και της παράνομης κατοχής τερματικού εξοπλισμού.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

Αθανάσιο Βαλκάνο του Βασιλείου και της Ελευθερίας, γεν. το 1968 στη Λαμία.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 26-1-2017, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του και προς ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό και των λοιπών ομοειδών εγκλημάτων που πιθανότατα τέλεσε σε βάρος άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2478020 Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Στόχος, του κυκλώματος μαστροπών στην Καλλιθέα, έπεσε η 14χρονη Ελληνίδα η οποία το έσκασε πριν τρεις μήνες από το σπίτι της στο Μενίδι, όπου ζούσε σε ένα προβληματικό περιβάλλον με την μητέρα της.

Λίγο καιρό μετά, το κορίτσι που περιφερόταν μόνο του, γνώρισε μία 23χρονη Ελληνίδα ιερόδουλο που εργαζόταν στο πορνείο του Βαλκάνου στην Καλλιθέα και εκεί οι μαστροποί είδαν στο πρόσωπο της μικρής την δική τους… «χρυσή ευκαιρία».

Η 23χρονη ιερόδουλος προσποιήθηκε την φίλη στην 14χρονη και άρχισε να της παρουσιάζει μία πλαστή εικόνα για τον κόσμο της πορνείας, πείθοντάς της να γνωρίσει τα «αφεντικά», τον 48χρονο μαστροπό και την 50χρονη υπεύθυνη του οίκου ανοχής στην Καλλιθέα.

Ο 48χρονος δεν δυσκολεύτηκε να πείσει την 14χρονη που ζούσε στην ανέχεια, παρουσιάζοντάς της μία ψεύτικη εικόνα, ότι δήθεν θα γέμιζε πλούτη και θα έκανε μία άνετη ζωή. Άρχισε να την «προπονεί» με πορνοταινίες και με ερωτικά βοηθήματα και στο τέλος της εξώθησε στην πορνεία. Αφού την έβγαλαν αισθησιακές φωτογραφίες, γυμνές και με πρόστυχα ρούχα, δημιούργησαν ένα προφίλ στο Facebook, όπου στην ουσία την … «διαφήμιζαν».

Σύντομα ο οίκος ανοχής στην Καλλιθέα πλημμύρισε από ανώμαλους παιδόφιλους που ήθελαν έναντι 80 ευρώ, να βγάλουν όλες τους τις αρρωστημένες ορέξεις στην 14χρονη. Στο μεταξύ η μητέρα του κοριτσιού είχε μάθει τι είχε συμβεί στην κόρη της και προχώρησε σε σχετική καταγγελία στην Αστυνομία.

Από το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών και το Τμήμα Ασφαλείας Άνω Λιοσίων ακολούθησε άμεση έρευνα και στο τέλος εξάρθρωσης της εγκληματικής ομάδας τα μέλη της οποίας εξωθούσαν στην πορνεία γυναίκες μεταξύ των οποίων και την ανήλικη.

Συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση στην Καλλιθέα και το Μεταξουργείο, έξι Έλληνες, μέλη της σπείρας. Πρόκειται για τέσσερις άνδρες ηλικίας 19, 40, 47 και 48 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 23 και 50 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της μαστροπεία και της σωματεμπορίας. Ειδικότερα, μετά από έρευνα για τη δράση εγκληματικής ομάδας, τα μέλη της οποίας εξωθούσαν στην πορνεία γυναίκες , αστυνομικοί κανόνισαν ραντεβού, σε διαμέρισμα – οίκο ανοχής ιδιοκτησίας του 48χρονου και της 50χρονης, στην Καλλιθέα.

Εντός του διαμερίσματος, εντοπίσθηκε η ανήλικη, ενώ επίσης βρέθηκαν να εργάζονται η 23χρονη και άλλα δύο μέλη της σπείρας τα οποία και συνελήφθησαν. Από την έρευνα σε χώρους και οικίες, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές με πορνογραφικό υλικό, το χρηματικό ποσό των 260 ευρώ, κινητά τηλέφωνα καθώς και εκτυπωμένο φωτογραφικό υλικό στο οποίο απεικονίζονταν η ανήλικη, προερχόμενο από λογαριασμό σε ιστοσελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης, μέσω του οποίου οι δράστες επικοινωνούσαν με τους πελάτες.

Πηγή: news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook