Αυτός είναι ο ερωτικός χάρτης του γυναικείου σώματος | Έψαξες καλά ;

αυτός-είναι-ο-ερωτικός-χάρτης-του-γυνα-229919

 

Δεν χρειάζεται να είναι μάγος για να απογειώσει την ερωτική σου ζωή, το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να μάθει το κορμί σου. Γίνε η δασκάλα του.

ΠΕΛΜΑΤΑ

Έχουν τόσες απολήξεις νευρών που δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση το γεγονός ότι πολλές γυναίκες υποστηρίζουν ότι μπορούν να φτάσουν την κορύφωση τρίβοντάς τες μόνο. Το μυστικό είναι να μην τις γαργαλάς. Πρέπει να είναι ένα προσεκτικό άγγιγμα. Ξεκίνα κρατώντας τον αστράγαλο μετά δούλεψε προς τα κάτω προς την κορυφή και τη βάση του πέλματος και κάνε απαλό μασάζ. Τράβα και κάνε μασάζ σε κάθε δάχτυλο ξεχωριστά. Στάσου στο μεσαίο δάχτυλο. Τράβηξέ το λίγο παραπάνω. Μερικοί ειδικοί πιστεύουν ότι αυτό το δάχτυλο συνδέεται με τα γεννητικά όργανα.woman

 

ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΩΝ ΜΗΡΩΝ

Όπως και στο εσωτερικό των χεριών, το λεπτό εδώ δέρμα σου δίνει την ευκαιρία να την κάνεις να ανατριχιάσει. Φίλα την απαλά ξεκινώντας από τα γόνατα και σιγά σιγά κατευθύνσου βόρεια. Πήγαινε μία από τη μία και πότε από την άλλη πλευρά, σαν να κάνεις ορειβασία φιλώντας της και ακουμπώντας την με τη γλώσσα σου. Θα αισθάνεσαι πως όσο περνάει η ώρα ότι θα γίνεται ολοένα και πιο ανυπόμονη. Άκου την αναπνοή της πώς πηγαίνει καθώς προχωράς προς το αιδοίο της.ass

ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ

Μόνο το 30 με 50 τοις εκατό των γυναικών μπορούν να έρθουν σε οργασμό με διείσδυση μόνο. Χρησιμοποίησε και άλλες μεθόδους αν θέλεις να την κάνεις να αναστενάξει για τα καλά.

belly

ΟΠΙΣΘΙΑ

Το να πεις καλή κουβέντα για το «σασί» της σου δίνει γρήγορους πόντους. Αν κάνεις ένα μίνι γκάλοπ σε γυναίκες για το ποιο είναι το σημείο του σώματός τους για το οποίο θέλουν να ακούνε κοπλιμέντα αυτός είναι ο πισινός.

ΠΛΑΤΗ

Οι περισσότερες γυναίκες λένε ναι στο μασάζ πλάτης. Πολλοί άντρες πιστεύουν ότι είναι τόσο δυνατοί, που θα της κάνουν κακό αν της κάνουν δυνατό μασάζ, ενώ στην ουσία η ίδια αυτό είναι που χρειάζεται ώστε να της φύγει η ένταση από τους ώμους και τελικά να χαλαρώσει. Προχώρα και μη φοβάσαι. Θα σου πει άλλωστε και η ίδια αν το παρακάνεις.

ΚΟΙΛΙΑ

Πες της πόσο σέξι είναι σε εκείνη την περιοχή, αγκάλιασέ την και φίλα της – πριν καν ξεκινήσεις τα προκαταρκτικά. Είναι ακριβώς τότε που την ανησυχεί το πως δείχνει.

ΣΤΗΘΟΣ

Ίσως να της αρέσει να την χαϊδέψεις ή να την γλίψεις στο στήθος της. Για να το μάθεις ρώτα.

lips

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΕΡΙΩΝ

Το δέρμα εδώ είναι λεπτό, οπότε οι απολήξεις των νεύρων είναι έξτρα ευεραίθηστες ακόμα και με το πιο απαλό άγγιγμα. Με τα ακροδάχτυλά σου άρχισε να της χαϊδεύεις εκείνη την περιοχή από την μασχάλη προς τον καρπό. Όταν φτάσεις στον καρπό, κάνε στάση και πίεσέ τον απαλά.

ΧΕΙΛΗ

Φίλα την όσο θα κάνεις σεξ μαζί της. Αυτό στις γυναίκες αρέσει πολύ περισσότερο από όσο σε εσένα.

ΜΥΤΗ

Οι γυναίκες έχουν εξαιρετική όσφρηση. Για την ακρίβεια, μια γυναίκα μπορεί υποσυνείδητα να μυριστεί αν ένας άντρας ενδιαφέρεται για εκείνη, απλά και μόνο με το πάει να κάτσει δίπλα του. Αυτό λέει μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Neuroscience. Ένας άντρας που νιώθει έλξη για μία γυναίκα θα εκκρίνει χημικές ουσίες μέσω των ιδρωτοποιών αδένων, όπου το μυαλό της ενστικτωδώς θα κωδικοποιήσει ως σεξουαλικό ενδιαφέρον.

bra

ΚΡΑΝΙΟ

Βάλε τα δάχτυλά σου ανάμεσα στα μαλλιά της. Οι επιστήμονες λένε ότι κάνοντας μασάζ στο κεφάλι απελευθερώνονται ενδορφίνες σε όλο το σώμα και ρίχνουν το επίπεδο του άγχους, καθώς και την πίεση.

ΛΑΙΜΟΣ

Εγκεφαλογραφήματα έδειξαν ότι οι γυναίκες μπορούν να έρθουν σε οργασμό πολύ πιο εύκολα αν τα κέντρα του εγκεφάλου που ελέγχουν το στρες είναι κλειστά. Πολλές γυναίκες χρειάζονται μία μεταβατική περίοδο μεταξύ του να ντιλάρουν το άγχος στην καθημερινότητά τους με το να αισθανθούν σέξι. Ο λαιμός είναι ένα καλό σημείο να αρχίσεις ώστε να ρίξεις αυτές τις ορμόνες. Ημεγάλη πλειοψηφία των γυναικών περιέγραψαν το λαιμό ως την πιο απροσδόκητα ερωτογενή περιοχή τους.

ΑΥΤΙΑ

Το να αγγίζεις τα αυτιά δημιουργείς ρεφλεξογενή (σωματική) και ψυχογενή (πνευματική) διέγερση. Ακούμπησε διακριτικά τα χείλη σου ή την άκρη της μύτης σου στο αυτί της. Μην φυσάς μέσα σε αυτό. Απλά άφησέ την να ακούει την ανάσα του και αισθάνσου πώς αυτή σου η κίνηση την ανάβει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook