Αυτός είναι ο «δράκος» του Αμαρουσίου | Photos

αυτός-είναι-ο-δράκος-του-αμαρουσίου-382342

Ο 30χρονος Εμμανουήλ-Ευθύμιος Κουτζής επιτέθηκε σε έξι γυναίκες στην περιοχή γύρω από το Υγεία – Τον «πρόδωσε» το σημάδι στο πρόσωπο που του προκάλεσε μία από τις γυναίκες

Η ελληνική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες του λεγόμενου «δράκου του Αμαρουσίου», ο οποίος επιτέθηκε σε τουλάχιστον έξι γυναίκες στην περιοχή γύρω από το νοσοκομείο Υγεία.

Πρόκειται για τον 30χρονο Εμμανουήλ Ευθύμιο Κουτζή, του Συμεών-Παναγιώτη και της Αικατερίνης, ο οποίος γεννήθηκε στις 22 Οκτωβρίου 1986 στο Χολαργό. Ο 30χρονος συνελήφθη στις 25 Μαΐου 2016 στο Μαρούσι, για απόπειρα βιασμού. Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή, καθώς και για παράνομη οπλοκατοχή.

Από την έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Αμαρουσίου εξακριβώθηκε ότι ο 30χρονος είναι ο δράστης άλλων έξι επιθέσεων σε βάρος γυναικών, που σημειώθηκαν το Μάιο στην περιοχή του Αμαρουσίου. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

drakos

drakos2

Όπως διακρίνεται στις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, υπάρχει μία γρατζουνιά στο μάγουλο του δράστη, η οποία προήλθε από τη μάχη που έδωσε με ένα από τα θύματά του, στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τα χέρια του.

Σύμφωνα με τις αρχές, το συγκεκριμένο σημάδι ήταν το καθοριστικό στοιχείο για την αναγνώριση και τον εντοπισμό του από τους άνδρες της ΕΛΑΣ, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψή του.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του, τη διευκόλυνση διερεύνησης της συμμετοχής του και σε άλλες ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινες πράξεις σε βάρος και άλλων θυμάτων, καθώς και την ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσε.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook