Αυτός βρήκε τον απαγωγέα των 11χρονων αγοριών στη Λάρνακα – Όλο το χρονικό | Video

αυτός-βρήκε-τον-απαγωγέα-των-11χρονων-αγ-744476

Ναρκωμένα φέρονται να ήταν τα παιδιά αλλά και ο απαγωγέας κατά την έφοδο της αστυνομίας στο σπίτι του 35χρονου

Ευτυχή κατάληξη είχε η περιπέτεια των δύο 11χρονων αγοριών που αγνοούνταν από το πρωί της Τρίτης στη Λάρνακα. Δράστης ένας 35χρονος με συνεργό πιθανότατα τον αδερφό του.

Σχεδόν οκτώ ώρες μετά την απαγωγή τους από το δημοτικό σχολείο Καμάρων, η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τα παιδιά που είναι καλά στην υγεία τους αλλά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Τα παιδιά είναι ο Θεμιστοκλής Ντόγκλης και ο Φίλιππος Σταματάκης, με καταγωγή από την Ελλάδα. Ο πατέρας του ενός παιδιού είναι γιατρός στο νοσοκομείο Λάρνακας και η μητέρα του άλλου αγοριού είναι νοσηλεύτρια στο ίδιο νοσοκομείο.

Ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως, Ιωνάς Νικολάου, δήλωσε ότι πιθανό κίνητρο του δράστη να ήταν τα λύτρα.

Η Αστυνομία ειδοποιήθηκε από πολίτη, ο οποίος ανέφερε ότι ο αδερφός του τον ενημέρωσε πως τα χαρακτηριστικά του δράστη, όπως τα έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία προσομοίαζαν με έναν γείτονα.

Επιπλέον, του είπε ότι είδε τον φερόμενο δράστη να αλλάζει πινακίδες στο αυτοκίνητό του τις τελευταίες μέρες. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, έμοιαζε με τις περιγραφές που είχαν δοθεί από την Αστυνομία. Ο δράστης και τα δύο παιδιά εντοπίστηκαν σε πολυκατοικία κοντά στο σχολείο.

Δύο αστυνομικοί εισήλθαν στο διαμέρισμα, όπου βρήκαν τον δράστη με τα δύο παιδιά.

Τόσο ο δράστης όσο και τα δύο παιδιά έμοιαζαν ναρκωμένοι. Τα παιδιά απομακρύνθηκαν από τον έναν αστυνομικό και ο δεύτερος έμεινε στο διαμέρισμα με το δράστη, ο οποίος καθόταν απαθής στον καναπέ και δεν αντιδρούσε. Τα δύο παιδιά φαίνεται να είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο, για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν αρχικά, στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, και αναμένεται πιθανώς να σταλούν στο Μακάρειο Νοσοκομείο, για πιο εξειδικευμένες εξετάσεις.

Ο δράστης φέρεται να είναι 35 ετών, κυπριακής υπηκοότητας.

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης έδωσε συγχαρητήρια στους πολίτες, στην Αστυνομία Κύπρου, σε όλες τις Αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας, που συνέβαλαν στον εντοπισμό των δύο ανηλίκων.

Εντοπίστηκε το γκρι όχημα του 35χρονου

«Έσπασε» τη σιωπή του ο πληροφοριοδότης που έλυσε το μυστήριο της απαγωγής που συγκλόνισε την Κύπρο και την Ελλάδα.

Μιλώντας στις κάμερες, ο άνθρωπος ο οποίος έδωσε τις πληροφορίες στην Αστυνομία, ανέφερε ότι συνέδεσε τις περιγραφές που άκουγε από την Αστυνομία, ταύτισε την περιγραφή με τον άνθρωπο ο οποίος είδε τον φερόμενο απαγωγέα των παιδιών.

«Μου κίνησε την περιέργεια άκουσα την περιγραφή». Ο ίδιος συνεχίζοντας ανέφερε ότι οι Αστυνομικοί έβγαλαν στα χέρια τα παιδιά «που φαίνονταν ναρκωμένα». Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία τα παιδιά μεταφέρθηκαν προληπτικά στο Νοσοκομείο.

Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν είναι της γειτονιάς, αλλά ο αδελφός του ο οποίος του τηλεφώνησε να πάει εκεί. Ο ένας αστυνομικός μάλιστα σύμφωνα με την μαρτυρία του ζήτησε βοήθεια.

Άνοιξαν την πόρτα του μπήκαν μέσα και μετά άκουσα φωνές ότι ήταν τα παιδιά μέσα. Τα παιδιά δεν ήταν σε καλή κατάσταση ήταν σαν ναρκωμένα.

altsantiri.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook