Αυτοπρόσωπη παρουσία των 18 κατηγορουμένων για τη δολοφονία του Φύσσα

αυτοπρόσωπη-παρουσία-των-18-κατηγορουμ-307866

Να προσέρχονται και οι 18 κατηγορούμενοι που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα διέταξε το δικαστήριο, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση που έκανε δεκτό το αίτημα της οικογένειας του μουσικού.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε μέχρι την ολοκλήρωση της εξέτασης για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, να εμφανίζονται σε κάθε συνεδρίαση και οι 18 κατηγορούμενοι λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το δικαστήριο έχει τη δυνατότητα να καλέσει τους κατηγορούμενους προς διερεύνηση της αλήθειας . Είναι απαραίτητη η εμφάνιση των κατηγορουμένων κατά τη διάρκεια της εξέτασης των μαρτύρων για να δούμε αν πράγματι τους αναγνωρίζουν».

Αντίθετοι με την πρόταση της εισαγγελέως εμφανίστηκαν οι συνήγοροι υπεράσπισης, υποστηρίζοντας πως η καθημερινή παρουσία των εντολέων τους στο δικαστήριο θα έχει για εκείνους οικονομικές συνέπειες, καθώς θα τους δημιουργήσει προβλήματα με την εργασία τους.

Επιπλέον, αναρωτήθηκαν για ποιο λόγο το συγκεκριμένο αίτημα δεν υποβλήθηκε νωρίτερα, αφήνοντας αιχμές για παρεμβάσεις στους μάρτυρες. «Μην αφήνετε αιχμές να αιωρούνται . Να είστε σαφείς», σχολίασε η πρόεδρος.

Στην επόμενη συνεδρίαση που θα διεξαχθεί στις 24 Ιουνίου, στο εδώλιο θα καθίσουν και οι 18 κατηγορούμενοι , μεταξύ των οποίων και ο Γιώργος Ρουπακιάς.

Πηγή: Naftemporiki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook