Αυτοί οι παππούδες … δε παίζονται! | Photos

αυτοί-οι-παππούδες-δε-παίζονται-photos-204976

pappoudes7Όπως είπε και ο Mark Twain «η ηλικία είναι κάτι που έχει να κάνει περισσότερο με το μυαλό, όσο δεν το σκέφτεσαι τόσο δεν σε απασχολεί». Και φαίνεται οτι υπάρχουν ηλικιωμένοι που δεν σκέφτονται την ηλικία τους… και τα στερεότυπα που έχουμε για τους ηλικιωμένους θα σπάσουν όταν δείτε τους παρακάτω… cool παππούδες.

Ποιο είναι το μυστικό της ευτυχίας; Είναι η ευτυχία ανάλογη με την ηλικία; Αυτές και πολλές άλλες ερωτήσεις απαντάνε δέκα συνταξιούχοι που πραγματικά μας βάζουν τα γυαλιά καθώς σπάνε κάθε στερότυπο που είχαμε για το τι σημαίνει ηλικιωμένος!!

Ιδού οι συνταξιούχοι που τα κάνουν… όλα!

Η Γκρέτα Ποντέλι είναι 63 ετών, ξεκίνησε το pole dancing πριν τρια χρόνια επειδή διαγνώστηκε με οστεοπόρωση. «για να δυναμώσω τα κόκκαλα μου έπρεπε να κάνω έντονη άσκηση. Τα βαράκια τα βρίσκω βαρετά. Γιαυτό και αποφάσισα να κάνω Pole-dancing».

pappoudes1

Ο Λόυντ Καν δοκίμασε skateboard πρώτη φορά στα εξηνταπέντε του. Έπεσε με την πρώτη και χτύπησε το χέρι του, και για αυτό αποφάσισε να μην ξανακάνει χωρίς προστατευτικό εξοπλισμό. Τώρα είναι 79 χρονών και λέει «δεν κάνω τρελά κόλπα όπως οι μικροί, δεν πάω πολύ γρήγορα για να μην πέσω».

pappoudes2

Σχεδόν όλη του τη ζωή ο Πωλ Φέγκεν ήταν δισεκατομμυριούχος. Σήμερα στα ογδόντα του είναι άφραγκος και μάγος. Ζει με τα χρήματα που του δίνουν για τα μαγικά του κόλπα.

pappoudes3

Η Ιβόν Ντόλ είχε ένα ατύχημα όταν ήταν ογδόντα ετών και έπαθε διάσειση. Οι γιατροί της ζήτησαν να σταματήσει το πατινάζ στον πάγο. Σήμερα στα 89 της συμμετέχει ακόμα σε διαγωνισμούς. «Βλέπω τους συνομίληκους μου με μάσκες οξυγόνου και εγώ βάζω τα παγοπέδιλα μου» λέει.

pappoudes4

Η Μονσεράτ Μέτσο είναι πολύ χαρούμενη όταν πηδάει από αεροπλάνα με αλεξίπτωτο. Έχει πηδήξει ήδη περίπου εκατό φορές και εκτός από αυτό το δύσκολο χόμπι είναι σκιέρ, της αρέσει το γουίντσέρφ και οι καταδύσεις.

pappoudes5

Η Νίνα και Αντονίνα Κουλικόβα, δίδυμες αδερφές από τη Ρωσία είναι 79. Ξεκίνησαν το αικίντο όταν ήταν 70 και κάνουν δύο φορές την εβδομάδα τρίωρες προπονήσεις.

pappoudes6

Ο Ντουάν Τζινφού, 76, ξεκίνησε να γυμνάζεται διότι μετά από 40 χρόνια εργασίας σε εργοστάσιο στα 60 του, δεν μπορούσε καλά καλά να σκύψει. Τώρα τον φωνάζουν παππού-λάστιχο.

pappoudes7

Η Ρουθ Φλάουερς έκανε τον dj από τα 70 μέχρι και τα 89, τον Μάιο του 2014, όταν και πέθανε. Ταξίδευε ανά τον κόσμο και έπαιζε στα πιο σημαντικά clubs.

pappoudes8

O Τζον Λόου ξεκίνησε το μπαλέτο στα 80, τώρα στα 94 είναι επαγγελματίας χορευτής και πληρώνεται για τις εμφανίσεις του.

papoudes9

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook