Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι του Μιχάλη Κριτσωτάκη | Εκκρεμότητες στα Χανιά

αυτοί-είναι-οι-πρώτοι-υποψήφιοι-του-μι-123760

kritsotakis.syrizaΣχεδόν κλεισμένο το ψηφοδέλτιο σε Ηράκλειο και Λασίθι, εκκρεμότητες σε Χανιά και Ρέθυμνο- ποιοι αντιπεριφερειάρχες έχουν κλείσει

Προχωρημένες συζητήσεις, συμφωνίες και συνεργασίες για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου του Μιχάλη Κριτσωτάκη για την Περιφέρεια Κρήτης, βρίσκονται ήδη σε συζήτηση και αυτό που απομένει για να ανακοινωθούν και επίσημα είναι η επικύρωση των ονομάτων από τα καταστατικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ. Αφού ήδη πήρε το πράσινο φως από την ηγεσία και τον κ.Τσίπρα το ψηφοδέλτιο θα αποτελεί ένα συγκερασμό υποψηφιοτήτων από την ομάδα που είχε συγκροτηθεί από τον προηγούμενο υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Περιφέρεια και νυν βουλευτή Χανίων Γιώργο Σταθάκη, με την προσθήκη νέων υποψηφίων που θα σηματοδοτούν το άνοιγμα του κόμματος σε νέα κοινωνικά στρώματα, εκπρόσωπους φορέων, κινημάτων και οργανώσεων που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του αντιμνημονιακού μετώπου.

Τα πράγματα για τον Μιχάλη Κριτσωτάκη είναι καλύτερα όσον αφορά την ανατολική Κρήτη αφού σε Χανιά και Ρέθυμνο οι συζητήσεις δεν έχουν προχωρήσει τόσο πολύ. Πάντως στα Χανιά πρέπει να θεωρείται δεδομένη η υποψηφιότητα του κ.Αγοραστάκη ως αντιπεριφερειάρχη.

‘Ετσι ,στο Ηράκλειο θα είναι ξανά υποψήφιοι οι «παλιοί» Μανόλης Βαρδουλάκης και Απόλλωνας Φιλιππής ( άγνωστο είναι αν κάποιος απ΄τους δύο θα είναι και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης γιατί παίζουν και 1-2 ονόματα ακόμη…) ενώ μαζί τους θα είναι και Μιχάλης Ασκορδαλάκης, παλαιότερα υποψήφιος του Συνασπισμού στη Νομαρχία Ηρακλείου. Προχωρημένες συζητήσεις έχουν γίνει με τον κ. Νίκο Λεβεντάκη, παλιό πρόεδρο του ΤΕΕ/ΤΑΚ και προέδρου της Ριζοσπαστικής Οικολογικής Κίνησης Ηρακλείου, την επικεφαλής  της ΑΜΑΚ Βάνα Σφακιανάκη, τον καθηγητή Ιατρικής Γιάννη Σιατίστα, τον κτηνοτρόφο Βασίλη Σμπώκο ( υπάρχει ακόμα σε εκκρεμότητα μια τελική συζήτηση μαζί του) τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Δήμο Ουρανό καιΜιχάλη Κλάδο και αρκετούς άλλους από διάφορους χώρους. Στο Νομό Λασιθίου το ψηφοδέλτιο έχει σχεδόν κλείσει, με υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη, τον πρώην αντιδήμαρχο Αγίου Νικολάου Μανόλη Θραψανιώτη.

Πηγή: cretalive.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook