Αυτή είναι η 33χρονη που έσφαξε ο άντρας της μπροστά στα μάτια των παιδιών τους | Photos

αυτή-είναι-η-33χρονη-που-έσφαξε-ο-άντρας-254741

33xroni«Ο άντρας μου, μου είπε ότι θα με σκοτώσει. Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Ο άντρας μου, μου είπε ότι θα με σκοτώσει και θα μου πάρει τα παιδιά. Απειλεί την οικογένεια μου».

Αυτά ήταν τα λόγια που εκμυστηρεύτηκε σε κάποιους συγχωριανούς της πριν από δυο ημέρες η άτυχη 33χρονη η οποία έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα της Δευτέρας έπειτα από τις πολλαπλές μαχαιριές που δέχτηκε από τον άντρα της στην Αργολίδα.

Η γυναίκα φοβήθηκε να τον καταγγείλει στην αστυνομία τις ανησυχίες της επειδή η ίδια και τα παιδιά της δεν είχαν άδεια παραμονής.

Για μία ηθική κοπέλα, τίμια και εργατική κάνουν λόγο οι συγχωριανοί της. Το άγριο φονικό που έγινε γύρω στις πέντε το πρωί στην κοινότητα Δίδυμο της Αργολίδας, αποτελεί το μοναδικό θέμα συζήτησης στην περιοχή.

«Για να καταλάβετε πόσο καλός άνθρωπος ήταν, όλοι στο χωριό της εμπιστευόμασταν τα κλειδιά των σπιτιών μας. Σε πόσους αλλοδαπούς που ζουν παράνομα στη χώρα μας δίνουν άραγε οι Έλληνες τα κλειδιά των σπιτιών τους; Δεν έπρεπε να χαθεί με αυτό τον τρόπο αυτό το κορίτσι. Δεν της άξιζε. Όμως, το καλό ελληνικό κράτος επέτρεψε σε αυτόν τον άνθρωπο να κάνει μεροκάματα στις φυλακές προκειμένου να εκτίσει τα μισά χρόνια της ποινής του και στη συνέχεια να αφεθεί ελεύθερος. Ήταν τίμια, ηθική και εργατική. Είχε τόσο καλό χαρακτήρα που την αγκάλιασε όλο το χωριό. Δούλευε ως οικιακή βοηθός στα σπίτια μας, εργαζόταν στα χωράφια μας. Τις τελευταίες ημέρες ήταν ανήσυχη. Τον φοβόταν πολύ. Της είπα, να πάμε μαζί στην αστυνομία αλλά μου έλεγε ότι τον φοβόταν. Αν ήξερα ότι ήταν τόσο επικίνδυνος, θα πήγαινα ο ίδιος να τον καταγγείλω», λέει σε τοπικό site ο δημοτικός σύμβουλος της περιοχής και νονός του ενός εκ των δυο παιδιών της άτυχης γυναίκας, κ. Παναγιώτης Αποστόλου.

Η 33χρονη με τα δυο της παιδιά

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας μπροστά τα μάτια των δύο παιδιών

Ήταν λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα όταν ο ζηλιάρης σύζυγος μαχαίρωσε τη γυναίκα του μπροστά στα μάτια των δυο τους παιδιών και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Η 10χρονη κόρη του μαζί με τον 8χρονο αδελφό της χτύπησαν το κουδούνι της σπιτονοικοκυράς που ζει στον επάνω όροφο. Ήδη, όμως, οι φωνές της άτυχης κοπέλας ξεσήκωσαν τη γειτονιά που είδαν τον 45χρονο να φεύγει τρέχοντας από το σπίτι.

«Η μαμά μας είναι μέσα στα αίματα. Ο μπαμπάς της έκανε κακό. Ελάτε γρήγορα», είπε η 10χρονη και στη συνέχεια έτρεξε προς τη μητέρας της.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες όταν ο αδίστακτος δολοφόνος πέρασε -πιθανότατα παράνομα- τα ελληνοαλβανικά σύνορα, αφού μετά την αποφυλάκιση του από τις φυλακές της Κέρκυρας, του απαγορεύτηκε η είσοδος στη χώρα μας.

Στη συνέχεια, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι του χωριού, φέρεται να απειλούσε τη γυναίκα του ζητώντας της να γυρίσει και εκείνη στην Αλβανία. Η άτυχη κοπέλα, η οποία τον φοβόταν, δεν επιθυμούσε να συνεχίσει μαζί του, ωστόσο, του πρότεινε να στείλει τα παιδιά στην οικογένεια της που ζει ακόμα στην Αλβανία, προκειμένου να τα δει.

Τα δυο ανήλικα παιδιά, όμως, φοβούνταν επίσης τον πατέρα τους και δεν ήθελαν να φύγουν από το πλευρό της μητέρα τους. Επίσης, τις τελευταίες ημέρες που εκείνος βρισκόταν μαζί τους στο σπίτι, τα παιδιά έδειχναν ανήσυχα ενώ είχαν ζητήσει από κάτοικο του χωριού να τα προστατεύσει.

Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό ότι ο 45χρονος Αλβανός εξέτισε ποινή φυλάκισης για σοβαρά αδικήματα, ενώ μεταξύ άλλων είχε καταδικαστεί και για συνέργεια στη δολοφονία ενός εξαδέλφου του. Πριν συλληφθεί για τα παραπάνω αδικήματα, η οικογένεια ζούσε στην Αθήνα.

Η γυναίκα του, παρά τη βίαιη συμπεριφορά του συζύγου και δολοφόνου της έκανε υπομονή για χάρη των παιδιών τους αλλά και διότι φοβόταν μήπως πραγματοποιούσε τις απειλές εις βάρος της οικογένειας της. Ο γάμος τους ήταν απόρροια προξενιού ενώ με την πάροδο των χρόνων η ίδια φοβόταν να τον εγκαταλείψει.

Όταν ο 45χρονος συνελήφθη από τις ελληνικές αρχές εκείνη ζήτησε βοήθεια από την αδερφή της που ζούσε από τότε στην Αργολίδα.

Τότε η αδελφή της, της πρότεινε να μετακομίσει και η ίδια στην Αργολίδα αφού μόνο από κοντά θα μπορούσε να της προσφέρει οποιαδήποτε βοήθεια. Τις τελευταίες ημέρες ακόμα και η αδερφή της φοβόταν τον 45χρονο αφού απειλούσε τόσο εκείνη όσο και τον άντρα της.

Σημειώνεται ότι τα δυο ανήλικα παιδιά δεν γνωρίζουν ακόμη για το θάνατο της μητέρας τους. Μπορεί να είδαν το ασθενοφόρο να τη μεταφέρει, ωστόσο, πιστεύουν η μητέρα τους βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Η κοινότητα του χωριού, πάντως, μερίμνησε ώστε να βρεθεί κοντά στα δυο αγγελούδια μια κοινωνική λειτουργός προκειμένου να τους πει την αλήθεια. Προς το παρόν, δεν έχει αποφασιστεί το μέρος που θα μένουν από δω και στο εξής τα δυο αδέλφια.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook