Αυτή είναι η φοιτήτρια – πορνοστάρ που ξεσήκωσε την Αμερική!

αυτή-είναι-η-φοιτήτρια-πορνοστάρ-που-131642

foit pornΤελικά η φοιτήτρια που γύριζε πορνοταινίες είναι η πορνοστάρ Belle Knox. Η φοιτήτρια πρωτοετής του Duke University στην Αμερική η οποία ήθελε να γίνει πορνοστάρ για να πληρώσει τα δίδακτρα του ακριβού Πανεπιστημίου όπου φοιτεί σπουδάζοντας κοινωνιολογία και φεμινιστικές σπουδές – Τι λέει η ίδια για το επάγγελμα της.

Περίπου δέκα ημέρες πριν, αν κάποιος ανέφερε το όνομα «Bell Knox» οι μόνοι άνθρωποι που θα αντιδρούσαν πιθανώς να ήταν έφηβοι που παίρνουν πολλές ώρες μπροστά σε μια οθόνη κοιτώντας πορνοταινίες.

Τώρα είναι το μεγάλο χιτ του ίντερνετ μια ιστορία επιτυχίας εν μια νυκτί, που έχει πια περισσότερα google hits από τον Πάπα Φρανγκίσκο και τον Justin Bieber.

Γιατί θα αναρωτηθεί κανείς. Η 18χρονη Belle Knox, είναι πορνοσταρ, και παράλληλα φοιτήτρια νομικής με ειδίκευση στα δικαιώματα των γυναικών και την κοινωνιολογία, η οποία για να καταφέρει να πληρώσει τα δίδακτρα της ξεκίνησε να δουλεύει στην βιομηχανία πορνό σε ταινίες με τίτλους όπως ‘Lick My Lips’ και ‘How Do You Like It’.

«Μου αρέσει το σεξ και έβλεπα πάντοτε πορνοταινίες, οπότε μου φάνηκε λογικό να πληρώνω το κολέγιο μου κάνοντας κάτι που αγαπώ πολύ» λέει η Knox στην εφημερίδα New York Daily News.

Τα δίδακτρα στο όντως ακριβό κολέγιο στοιχίζουν περίπου 47,000 δολάρια τον χρόνο και η φοιτήτρια εξηγεί οτι δεν μπορούσε ούτε αυτή ούτε η οικογένεια της να ανταπεξέλθουν οικονομικά. «Ένιωσα οτι δεν είχα πάρα πολλές επιλογές» είπε. «Απλά έβαλα στο google πως να γίνετε πορνοστάρ και είδα όλα αυτά τα πρακτορεία μοντέλων και έστειλα τα βιογραφικό μου τις διαστάσεις μου και άρχισαν να μου τηλεφωνούν μέσα σε λίγες ημέρες και οι άνθρωποι έλεγαν οτι ήθελαν να με προσλάβουν».

Με το που έφτασε στο Λος Αντζελες, ξεκίνησε την καριέρα της ως «Lauren». Η ίδια αποκαλύπτει «το πρώτο πορνό που έκανα ήταν τρομερά αγχωτικό. Δεν μπορούσα να συνηθίσω κάποιος να με βγάζει φωτογραφίες ενώ κάνω σεξ. Μετά το ξέχασα και μου άρεσε» δηλώνει.

«Σου λένε όλοι ότι εκμεταλλεύονται τις γυναίκες στην βιομηχανία πορνό και τους φέρονται άσχημα, αλλά εγώ γνώρισα ανθρώπους που μου φέρθηκαν πολύ καλά και ήταν πολύ ευγενείς».

Όταν αποκαλύφθηκε η ταυτότητα της μέσα από συμφοιτητές της, ξεκίνησε μια απίστευτη επίθεση εναντίον της που την ανάγκασε λέει η ίδια να αποκαλύψει την ταυτότητα της μέσω ενός άρθρου στην ιστοσελίδα xojane.com, με στόχο να υποστηρίξει και άλλες γυναίκες που δουλεύουν σε επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με το σεξ.

«Όλοι με ρωτούν γιατί να θέλω να κάνω πορνό» εξηγεί. «Ο λόγος είναι τα χρήματα, και αυτή τη στιγμή θα αποφοιτήσω χωρίς χρέη κάνοντας κάτι που μου αρέσει πολύ. Η εμπειρία μου στην πορνο-βιομηχανία δεν ήταν παρά απολαυστική. Και αν κάποιος εργοδότης στο μέλλον αποφασίσει να με κρίνει επειδή κάποτε δούλευα ως πορνοστάρ, τότε δεν θα ήθελα να δουλεύω για αυτόν ούτως ή άλλως».

Και επειδή η φοιτήτρια συμμετέχει σε πορνοταινίες που καταγράφονται ως σκληρό πορνό, την κατηγόρησαν ήδη ότι προωθεί την βία κατά των γυναικών και την φαντασίωση του βιασμού, που υπάρχει σε αυτή την κατηγορία πορνό. Η ίδια το αρνείται λέγοντας πως «ότι σκηνές γυρίζω τις κάνω επειδή το θέλω δεν με εκβιάζει, ή με υποχρεώνει κανείς . Είναι σκληρό πορνό που έχει σαδομαζοχιστικές τάσεις, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο καθένας έχει τα βίτσια του και δικαιούται να τα απολαμβάνει και όχι να τον κρίνουν και να τον κοροϊδεύουν για αυτό. Για μένα το να γυρίζω πορνογραφικές ταινίες είναι υπέρτατη χαρά και νιώθω μια γυναίκα με δύναμη που ελέγχει την σεξουαλικότητα της, καθότι το γεγονός οτι είμαι αμφισεξουαλική είναι απολύτως αποδεκτό στην κοινότητα των πορνοστάρ. Όλη μου την ζωή μαζί με χιλιάδες άλλα κορίτσια, άκουγα οτι το σεξ είναι κακό και δεν πρέπει να το δίνουμε παντού αλλά να το κρατάμε για τον κατάλληλο λες και το σεξ στερεύει. Η συμπεριφορά μας στο σεξ καθορίζει αν είμαστε καλές ή κακές κοπέλες. Αυτή η διχοτομία “πόρνη-αγία” πρέπει να σταματήσει».

Σύμφωνα με την φοιτήτρια πορνοστάρ, οι γυναίκες έχουν καταπιεστεί από την ανδροκρατούμενη κοινωνία για αυτό και μια γυναίκα που απολαμβάνει το σεξ είναι “βρώμικη”. Και όμως αυτή παλεύει να αλλάξει αυτά τα πρότυπα. Για αυτό τον λόγο θα συνεχίσει να γυρίζει ταινίες αλλά και θα αποφοιτήσει από τη νομική. Και σύμφωνα με αυτή δεν πρόκειται να σταματήσει να αγωνίζεται για τα δικαιώματα των γυναικών όσο και να της επιτίθενται.

protothema.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook