Αυτή είναι η «ταρίφα» για τη συμμετοχή στο συνέδριο της ΔΗ.ΣΥ

αυτή-είναι-η-ταρίφα-για-τη-συμμετοχή-547599

Το χέρι στην τσέπη θα υποχρεωθούν να βάλουν όσοι λάβουν μέρος στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, το οποίο διεξάγεται το διήμερο 30 Ιουνίου – 2 Ιουλίου.

Σύμφωνα με εγκύκλιο που φέρνει στη δημοσιότητα το parapolitika.gr, και την οποία απέστειλε στις οργανώσεις η Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου (ΟΕΣ), το κόστος συμμετοχής για τα στελέχη που θα συμμετάσχουν στο συντακτικό συνέδριο του Ιουνίου, ανέρχεται στο ποσό των 15 ευρώ.

Ο λόγος που οι επιτελείς της Δημοκρατικής Συμπαράταξης προχώρησαν σε μια τέτοια ενέργεια έχει να κάνει με το κόστος του συνεδρίου, αφού σύμφωνα με υπολογισμούς, η συγκεκριμένη ενέργεια αναμένεται να αποφέρει ένα αξιοσέβαστο ποσό, ικανό να καλύψει μεγάλο μέρος των εξόδων.

Σύμφωνα μάλιστα με τα ίδια στελέχη, η συγκεκριμένη κίνηση κρίθηκε αναγκαία, καθώς δεν υπήρχε άλλη δυνατότητα κάλυψης των εξόδων τους συνεδρίου.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο, το σχετικό ποσό θα πρέπει να καταβάλουν οι συμμετέχοντες, την πρώτη ημέρα (30 Ιουνίου), προκειμένου να παραλάβουν την κάρτα συνέδρου.
parapolitika.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook