Αυτή είναι η συνταξιούχος που έχει κοιμηθεί με περισσότερους από 1.000 άντρες

αυτή-είναι-η-συνταξιούχος-που-έχει-κοι-251303

FA0776D0BF91D54AED920DF950AF6AE1Η Shirley Andrews είναι 80 ετών και ζει σε ένα οίκο ευγηρίας στην Καλιφόρνια, απολαμβάνοντας το πλέξιμο και το βελονάκι, όπως οποιαδήποτε άλλη γυναίκα της ηλικίας της.

Και κάπου εκεί (στην πλειοψηφία των περιπτώσεων τουλάχιστον) οι ομοιότητες με τις γιαγιάδες της ηλικίας της τελειώνουν.

Η Shirley δηλώνει… μετά θάρρους και γνώσεως… cougar και υποστηρίζει ότι έχει κοιμηθεί με περισσότερους από 1.000 άντρες στη ζωή της.

Η σπιρτόζα συνταξιούχος αδυνατεί να «συμβιβαστεί» με συνομήλικους της άντρες και λέει ότι απολαμβάνει το σεξ με νεότερους άντρες ακόμη και 18 ετών, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Daily Mail.

Όπως σημειώνει το ίδιο δημοσίευμα έχει κάνει ακόμη και τατουάζ στο στήθος που αναγράφει τη φράση «Gang Bang Queen», ενώ πριν από επτά χρόνια άρχισε να παίρνει μέρος και σε ταινίες πορνό… πάντα με άντρες νεότερης ηλικίας.

Έχει αποκτήσει θαυμαστές απ’ όλον τον κόσμο, οι οποίοι της στέλνουν μηνύματα, γυμνές φωτογραφίες τους ακόμη και… προτάσεις να τη συναντήσουν από κοντά.

«Ξεκίνησα να κάνω ταινίες πορνό το 2008 εντελώς ερασιτεχνικά. Έκανα τα βίντεο στο σπίτι, τα ανέβαζα στο διαδίκτυο και σύντομα άρχισα να λαμβάνω ενθουσιώδεις κριτικές. Ένιωθα θα πριγκίπισσα».

Ανάμεσα στους αναρίθμητους θαυμαστές της, συνεχίζει το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, είναι και ο 31χρονος Kyle Jones.

Ωστόσο, η Shirley μετά από αρκετούς γάμους, δηλώνει ότι δεν είναι έτοιμη να… κατασταλάξει και για το λόγο αυτό έχει σχέσεις με πέντε άντρες περίπου 30 ετών.

«Είχα πολλές προτάσεις τα τελευταία πέντε χρόνια, όμως καμία δεν ήταν από κάποιον που θα ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου μαζί του. Έχω κοιμηθεί με περίπου 1.000 άντρες, όμως νομίζω ότι είναι λίγο περισσότεροι από 1.000. Δε με θεωρώ νυμφομανή, αλλά ίσως να είμαι αρκετά κοντά σε αυτό».

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook