Αυτή είναι η νεαρή Ελληνίδα που ξετρέλανε τον Ρόμπι Γουίλιαμς στο βρετανικό X Factor

αυτή-είναι-η-νεαρή-ελληνίδα-που-ξετρέλ-737782

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς αλλά και ο Σάιμον Κάουελ, κριτές στο βρετανικό X Factor, δεν μπόρεσαν να κρύψουν τον θαυμασμό τους για την πληθωρική Αθηνά Μανουκιάν, που μετά από την Ελλάδα αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της και στη Βρετανία. Με ένα κολλητό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, η 24χρονη τραγουδίστρια ερμήνευσε το Crazy in Love της Beyonce, σε μια άκρως σέξι εμφάνιση που σίγουρα μαγνήτισε τον Ρόμπι.

Η αρμενικής καταγωγής κοπέλα με το πλούσιο μπούστο και την εκρηκτική σκηνική παρουσία πέρασε στον επόμενο γύρο του show, με τους δύο άνδρες του πάνελ να μην αναφέρουν καν τις φωνητικές της ικανότητες! Η Αθηνά έχει εμφανιστεί και σε talent show της ελληνικής τηλεόρασης, ενώ το 2008 συμμετείχε στον διαγωνισμό για την ελληνική συμμετοχή στη Eurovision Junior. Το 2011, κυκλοφόρησε το τραγούδι της «Party Like A Freak», που έγνε επιτυχία στην Ελλάδα και έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 1 εκατομμύριο προβολές στο youtube. Η Αθηνά έχει σημειώσει επιτυχία και στην Αρμενία με το τραγούδι της «ΧΟ».

Αν και μικρή σε ηλικία έχει «προίκα» στο βιογραφικό της μία δυνατή συνεργασία στο πλευρό του Νίκου Βέρτη στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia», όπως και υποψηφιότητα στα «Mad Video Music Awards» με την dance επιτυχία «Party Like a Freak» σε δύο κατηγορίες με τον DJ Kas, «Ντουέτο-Συνεργασία» και «Video Clip Dance».

H εμφάνιση στο βρετανικό X Factor:

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Πρωτο Θεμα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook