Αυτή είναι η κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar

αυτή-είναι-η-κριτική-επιτροπή-του-your-face-sounds-familiar-491463

Πότε κάνει πρεμιέρα το αγαπημένο show μιμήσεων

Ένας ιδιαίτερα δημοφιλής παρουσιαστής και ηθοποιός, αλλά και ένας άνθρωπος του θεάτρου στη σύνθεση της κριτικής επιτροπής του show μιμήσεων του ΑΝΤ1.

Δυναμικά ρίχνεται στην τηλεοπτική αρένα η τηλεόραση του ΑΝΤ1, σε αυτό το δεύτερο μισό της σεζόν. Πέραν του Rising Star που μονοπωλεί τα βράδια της Κυριακής, στο Μαρούσι σκοπεύουν να επιστρατεύσουν δύο ακόμη shows, αμφότερα ιδιαίτερα αγαπημένα και γνωστά στο ελληνικό τηλεοπτικό κοινό.

Η εκπομπή που επιστρατεύει επωνύμους με στόχο εκείνοι να μιμηθούν άλλους διάσημους σταρ επιστρέφει, πάντα με παρουσιάστρια την Μαρία Μπεκατώρου, αλλά με εντελώς ανανεωμένη επιτροπή. Ή σχεδόν εντελώς…

Όπως μάθαμε λοιπόν, τα βράδια της Κυριακής τις παρατηρήσεις τους στους διαγωνιζόμενους θα διατυπώνουν αφενός μεν ο παρουσιαστής και ηθοποιός Φώτης Σεργουλόπουλος και αφετέρου ο ηθοποιός και θεατρικός παραγωγός Κώστας Σπυρόπουλος. Τη σύνθεση θα συμπληρώνει όπως και πέρσι, ο Σταμάτης Φασουλής, ενώ το κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις για μια ακόμη γυναικεία παρουσία, χωρίς να υπάρχει ακόμη κάτι σίγουρο.

Το Your Face Sounds Familiar κάνει πρεμιέρα μετά το Πάσχα, καθώς θα διαδεχθεί το Rising Star του οποίου ο μεγάλος τελικός αναμένεται εκτός απροόπτου τη Δευτέρα του Πάσχα.

Πηγή: news247.gr

One thought on “Αυτή είναι η κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook