Αυτές είναι οι σύγχρονες «βασίλισσες» του πορνό | Photos

αυτές-είναι-οι-σύγχρονες-βασίλισσες-203882

oustΚάθε χρόνο, υπάρχει πλήθος νέων ηθοποιών που εισέρχονται στον κόσμο του πορνό.

Οι περισσότεροι χάνονται γρήγορα, αλλά εκείνοι που αποκτούν γρήγορα πολλούς οπαδούς έχουν τη δυνατότητα να καθιερωθούν στο συγκεκριμένο χώρο. Αυτοί οι οπαδοί είναι το κλειδί για την επιτυχία, καθώς οι παραγωγοί ψάχνουν για σίγουρα στοιχήματα και έχουν την τάση να επενδύουν περισσότερο σε ταινίες με διάσημες πρωταγωνίστριες.

Λόγω και της ετήσιας έκθεσης της βιομηχανίας στο Λας Βέγκας που ξεκινάει από τις 21 έως τις 24 Ιανουαρίου, το CNBC, για μια ακόμη φορά συγκέντρωσε μια λίστα με τις πιο δημοφιλείς πορνοστάρ. Φέτος, όμως, η μεθοδολογία συμπεριλαμβάνει όχι μόνο τη γνώμη της βιομηχανίας, αλλά και των οπαδών.

Η λίστα ξεκινάει, με τον προσδιορισμό του ποιος έχει κερδίσει τις περισσότερες υποψηφιότητες στα ετήσια AVN και Xbiz βραβεία (τα δύο κορυφαία βραβεία του κλάδου) και έναν μέσο τριμηνιαίο όρο από τον κατάλογο του Google Trends.

Jada Stevens

porn_jada

Η Stevens από την Ατλάντα στο πρώιμο στάδιο της καριέρας της, έγινε από ξανθιά, μελαχρινή και άρχισε να τραβάει τα βλέμματα. Πρόσφατα υπέγραψε ως αποκλειστική πρωταγωνίστρια για την Arch Angel, μια νέα εταιρεία παραγωγής.

Dani Daniels

porndani

Για δεύτερη συνεχή χρονιά στον κατάλογο, η Ντάνιελς είναι μια βετεράνος της βιομηχανίας ενηλίκων. Φέτος, είναι προτεινόμενη για 16 βραβεία.

Lisa Ann

pornlisa

Τον Δεκέμβριο η Lisa Ann ανήγγειλε την αποχώρησή της από το χώρο του πορνό. Αυτή είναι η δεύτερη αποχώρησή της, στην πραγματικότητα. Έχει 20 χρόνια εμπειρία, αλλά σταμάτησε για λίγο για να επικεντρωθεί στις επιχειρήσεις καθώς διαθέτει ένα πρακτορείο ταλέντων.

Dana Vespoli

porndana

Αν και απέχει από το επάγγελμα κατά διαστήματα, η Vespoli διεκδικεί πολλές υποψηφιότητες για τα βραβεία, από το 2006 που εισήχθη στον κλάδο.

Chanel Preston

pornchanel

Η Preston, παρότι είχε μια κουραστική χρονιά, δεν συγκέντρωσε πολλές υποψηφιότητες σε σχέση με το παρελθόν, αλλά οι οπαδοί της παραμένουν πολλοί. Έχει επίσης δρομολογήσει μια διαδικτυακή σειρά, το « Naked with Chanel», η οποία επικεντρώνεται σε θέματα που σχετίζονται με τη σεξουαλικότητα στην Αμερική.

Jessa Rhodes

pornjessa

Οι πρώτες τις μέρες στη βιομηχανία (κάνοντας φωτογραφήσεις στο Μαϊάμι) ήταν τόσο κακές που εγκατέλειψε σχεδόν για τα καλά το πορνό. Ένας φίλος της την ενθάρρυνε να κινηθεί προς το Λος Άντζελες, όπου εκεί βρήκε γρήγορα φανατικό κοινό.

Anikka Albrite

pornanikka

Η Albrite, διανύει τον τέταρτο χρόνο στη βιομηχανία πορνό και αυξάνει συνεχώς τους φανατικούς οπαδούς της. Το LA Weekly την χαρακτήρισε μια από τις 10 πορνοστάρ που θα μπορούσε να είναι η επόμενη Jenna Jameson.

Skin Diamond

pornskin

Η σταδιοδρομία της Diamond ξεκίνησε κάνοντας διαφημίσεις για τη Louis Vuitton και την American Apparel. Στον κόσμο πορνό, όμως, έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς πρωταγωνίστριες, κερδίζοντας 16 υποψηφιότητες για φέτος. Έχει επίσης υπηρετήσει ως μοντέλο για ένα χαρακτήρα στο κόμικς της Marvel, το Daredevil και εμφανίστηκε σε ένα βιντεοκλίπ του BoB.

Riley Reid

pornriley

Η Reid ξεκίνησε 19 ετών και τώρα είναι 23. Κυριάρχησε πέρυσι στα βραβεία της βιομηχανίας, κερδίζοντας κάθε μια από τις υποψηφιότητες της στο Xbiz, συμπεριλαμβανομένης εκείνης της πρωταγωνίστριας της χρονιάς.

Asa Akira

pornasa

Η Akira έχει αποκλειστικό συμβόλαιο ως πρωταγωνίστρια της εταιρείας παραγωγής Wicked Pictures και παράλληλα αφιερώνει το χρόνο της στο να δημοσιεύει βίντεό της, τα οποία έλαβαν θετικές κριτικές.

Bonnie Rotten

pornbonnie

Η Rotten είναι πολύ διάσημο κορίτσι της βιομηχανίας του πορνό. Έχει ένα διακριτικό βλέμμα και πάνω από 30 τατουάζ. Φέτος ξεκίνησε τη δική της εταιρεία παραγωγής.

Aaliyah Love

pornaaliyah

Η Love ξεκίνησε την καριέρα της στο πορνό απευθυνόμενη σε άτομα που παρακολουθούν ζωντανά για να συμπληρώσει το εισόδημά της ως νηπιαγωγός. Από τότε έχει μεταβεί επιτυχώς στο παραδοσιακό πορνό, κάνοντας αυτό το άλμα με μεγάλη επιτυχία.

Πηγή: Newmoney.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook