Αυτές είναι οι συνήθειες των γυναικών που εκνευρίζουν τους άνδρες

αυτές-είναι-οι-συνήθειες-των-γυναικών-372401

Κάθε ζευγάρι αντιμετωπίζει τα δικά του προβλήματα στην καθημερινότητα και το σίγουρο είναι ότι κανείς δεν είναι τέλειος.

Κι αν οι γυναίκες έχουν αρκετά παράπονα από τους άνδρες, το ίδιο συμβαίνει και με αυτούς. Το «ασθενές φύλο» έχει τις δικές του συνήθειες, οι οποίες αν και δεν το καταλαβαίνουν εκνευρίζουν συχνά τους άνδρες. Δείτε μερικές από αυτές…

1. Γίνονται υπερβολικές με την καθαριότητα και την τάξη

Όλοι θέλουν ένα καθαρό και περιποιημένο σπίτι αλλά όταν αυτό αγγίζει τα όρια της υπερβολής, προκαλεί μια δυσφορία στους άνδρες. Δυσανασχετούν όταν φοβούνται πού να πατήσουν ή αν ξεχάσουν το πιάτο τους στο τραπεζάκι του σαλονιού. Και μπορεί να μην το δείχνουν αλλά κάποια μέρα ίσως εκραγούν.

2. Αργούν να ετοιμαστούν

Η χαρακτηριστική αργοπορία των γυναικών πριν την έξοδο εκνευρίζει συχνά τους άνδρες ιδιαίτερα όταν αυτοί έχουν ετοιμαστεί πολύ νωρίτερα και τις περιμένουν. Ακόμη χειρότερα γίνονται τα πράγματα αν υπάρχει για παράδειγμα μια παρέα που τους περιμένει.

3. Γκρινιάζουν

Ένας από τους βασικούς λόγους που νευριάζουν οι άνδρες με τη συμπεριφορά των γυναικών. Οι γυναίκες μπορεί να γκρινιάξουν για οτιδήποτε, από μια ακαταστασία στο σπίτι μέχρι μια διαφωνία για ένα ζήτημα. Είναι σίγουρα κάτι που δεν μπορούν να διαχειριστούν όλοι οι άνδρες.

4. Γίνονται πολύ ευαίσθητες

Ένα χαρακτηριστικό που μπορεί να γοητεύσει αλλά και ταυτόχρονα να εκνευρίσει έναν άνδρα αν γίνεται στην υπερβολή του. Ένας μικρός τσακωμός ή προσβολή μπορεί να οδηγήσει σε δάκρυα, κάτι που στεναχωρεί αλλά και νευριάζει έναν άνδρα.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook