Αυτές είναι οι πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο | Photos

αυτές-είναι-οι-πλουσιότερες-γυναίκες-200382

rich-708Είναι δύσκολο να προσδιορίσουμε την ακριβή λίστα με τις πλουσιότερες γυναίκες στον κόσμο, αφού υπάρχουν πολλές παράμετροι, ενώ αρκετές αποφεύγουν να αποκαλύψουν το μέγεθος της περιουσίας τους. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με τα διαθέσιμα δεδομένα, οι πιο επιφανείς γυναίκες του κόσμου είναι και εντυπωσιακές.

Στη λίστα που ακολουθεί, περιλαμβάνονται οι πλουσιότερες γυναίκες στον πλανήτη, σύμφωνα με τα περιουσιακά τους στοιχεία που παραθέτουν οι ίδιες.

Χόλι Μπράνσον

Κόρη του σερ Ρίτσαρντ Μπράνσον, ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Virgin. Πήρε πτυχίο Ιατρικής το 2007 και εργάστηκε για ένα χρόνο στο τμήμα νευρολογίας του Chelsea και Westminster Hospital. Πλέον απασχολείται στις επιχειρήσεις του πατέρα της.

rich1_5

Λίντια Χερστ

Η πανέμορφη Λυδία Χερστ είναι Αμερικανή performer, fashion icon, blogger και κληρονόμος του προπάππου της, Γουίλιαμ Ράντολφ Χερστ, και κόρη της Πατρίτσια Κάμπελ Χερστ.

rich2_3

Ιβάνκα Τραμπ

Κόρη του μεγιστάνα Ντόναλντ Τράμπ, σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Τζορτζτάουν για δύο χρόνια, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Wharton Business στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, απ’ όπου πήρε πτυχίο στα Οικονομικά. Σήμερα δουλεύει ως εκτελεστικός αντιπρόεδρος Ανάπτυξης & Εξαγορών για την οργάνωση της οικογενειακής επιχείρησης και έχει επίσης κυκλοφορήσει τη δική της σειρά μόδας με τσάντες και παπούτσια.

ivanka trump 291006

Τζόσλιν Γουάιλντενστάιν

Αν και έχει φάει δισεκατομμύρια σε (εμφανώς αποτυχημένες) πλαστικές επεμβάσεις, αποτελεί social icon της Νέας Υόρκης, με φήμη ότι ξοδεύει αλόγιστα τα αμέτρητα χρήματα της.

rich4_4

Ντονατέλα Βερσάτσε

Ακόμα μία βασίλισσα της μόδας αλλά και των πλαστικών. Είναι γνωστή ως επικεφαλής του μεγαλύτερου οίκου μόδας στον κόσμο, ωστόσο αυτό που είναι λιγότερο γνωστό, είναι ότι τον οίκο Versace στην πραγματικότητα ίδρυσε και ανέστησε ο αδελφός της Τζιάνι και μετά το θάνατο του το 1997, πέρασαν όλα στα χέρια της Ντονατέλα.

rich5_3

Ελίζαμπεθ Χολμς

Το 2002, ξεκίνησε τις σπουδές της στη Χημεία στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε τις οικονομίες της για να δημιουργήσει μια εταιρεία που ονομάζεται Real-Time Cures στην πόλη του Πάλο Άλτο. Αργότερα, άλλαξε το όνομα της εταιρείας σε Theranos. Αρχικά ξεκίνησε από ένα υπόγειο ενός σπιτιού και μέσα στην επόμενη δεκαετία, η εταιρεία μεγάλωσε και μεγάλωσε, φτάνοντας το ποσό των 400 εκατομμυρίων δολαρίων. Πλέον η εταιρεία αποτιμάται σε περισσότερα από 8.000.000.000 δολάρια. Η Χολμς έχει σήμερα 18 διπλώματα ευρεσιτεχνίας των ΗΠΑ και 66 πατέντες με το όνομά της. Είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος στον κόσμο.

rich6_2

Πηγή: iefimerida.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook