Αυτές είναι οι πιο σεξουαλικά ικανοποιημένες χώρες στον κόσμο | Δείτε σε ποια θέση είναι η Ελλάδα

αυτές-είναι-οι-πιο-σεξουαλικά-ικανοπο-297754

Τι θα λέγατε αν κάποιος σας αποκάλυπτε ότι ένα από τα πιο ερωτικά και σεξουαλικά ικανοποιημένα έθνη στον πλανήτη Γη είναι οι Κινέζοι και ότι οι Γάλλοι δεν περιλαμβάνονται καν στη λίστα με τους λαούς που απολαμβάνουν και χαίρονται το σεξ;

Πιθανότατα δεν θα τον πιστεύατε, αλλά μια νέα έρευνα ήρθε για να καταρρίψει τα όποια στερεότυπα έχουν επικρατήσει τα τελευταία χρόνια -ίσως και δεκαετίες- αναφορικά με τη σεξουαλικότητα και τα οποία έχουν «στιγματίσει» ολόκληρους λαούς.

Τι κι αν η Γαλλία θεωρείται μια από τις πιο ερωτικές χώρες στον κόσμο; Η έρευνα της εταιρείας AlterNet, έβγαλε τους Γάλλους εκτός λίστας.

Την ίδια ώρα, έρευνα της εταιρείας προφυλακτικών Durex, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 26.000 άτομα άνω των 16 ετών, από 26 χώρες, αποκάλυψε ότι συνολικά μόνο το 44% των ανθρώπων απολαμβάνει πραγματικά να κάνει έρωτα με τον σύντροφό του και δηλώνει πλήρως ικανοποιημένο από την ερωτική του ζωή!

Σύμφωνα με την εταιρεία, η ικανοποίηση στο σεξ μειώνεται όσο μεγαλώνουμε, όσο λιγότερο κάνουμε σεξ και όσες λιγότερες νέες ερωτικές σχέσεις έχουμε. Η Durex τονίζει ότι το να καταφέρει ένας άνθρωπος να φτάσει σε οργασμό, αποτελεί ένα βασικό σημείο για την σεξουαλική του ικανοποίηση. Ωστόσο, μόνο το 48% των ερωτηθέντων αποκάλυψε πως έχει συχνά οργασμό.

Ποιοι είναι, λοιπόν, οι λαοί εκείνοι που υποστηρίζουν ότι η σεξουαλική τους ζωή τους ικανοποιεί πλήρως;

Αυτή είναι η λίστα με τους 12 πιο ικανοποιημένους σεξουαλικά λαούς και όπως θα δείτε, οι Έλληνες καταλαμβάνουν την πέμπτη θέση.

1. Ελβετία

2. Ισπανία

3. Ιταλία

4. Βραζιλία

5. Ελλάδα

6. Ολλανδία

7. Μεξικό

8. Ινδία

9. Αυστραλία

10. Νιγηρία

11. Γερμάνια

12. Κίνα

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook