Αυτές είναι κρουαζιέρες: Ταξίδι…104 ημερών με στάση στην Κρήτη | Οι Ιάπωνες θα πλημμυρίσουν το νησί

αυτές-είναι-κρουαζιέρες-ταξίδι104-ημε-243342

iaponesΧιλιάδες Ιάπωνες που το λέει η καρδιά τους και … η τσέπη τους θα πλημμυρίσουν σήμερα το Ηράκλειο. Οι Ιάπωνες τουρίστες που κάνουν ένα ταξίδι 104 ημερών (!) πραγματοποιούν σήμερα μία μεγάλη στάση και στην Κρήτη για να απολαύσουν τις ομορφιές και τα ιστορικά μνημεία της.

Το κρουαζιερόπλοιο «Asuka» έδεσε στο λιμάνι του Ηρακλείου περίπου στις 06:50 το πρωί προερχόμενο από τη Ρόδο – νωρίτερα προερχόταν από το Cochin της Ινδίας – και αναμένεται να αποπλεύσει το απόγευμα. Στο λιμάνι περίμενε τους Ιάπωνες, υποδοχή από την περιφέρεια Κρήτης και τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου.

Η παγκόσμια κρουαζιέρα θα διαρκέσει 104 ημέρες. Το κρουαζιερόπλοιο Asuka ξεκίνησε το Σάββατο 4 Απριλίου 2015 από τη Yokohama της Ιαπωνίας και θα επιστρέψει εκεί την Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015. Συνολικά θα προσεγγίσει τριάντα λιμάνια σε ολόκληρο τον κόσμο. Το πλοίο ανήκει στην ιαπωνική εταιρία NYK Line. Η πλειοψηφία των επιβατών είναι Ιάπωνες οι οποίοι επιλέγουν το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο για να πραγματοποιήσουν παγκόσμιες κρουαζιέρες.

Κατασκευάστηκε το 1990 από το ναυπηγείο Mitsubishi Heavy Industries ως Crystal Harmony για την Crystal Cruises. Το 2006, το Crystal Harmony μεταφέρθηκε από το στόλο της Crystal Cruises σε εκείνο της μητρικής εταιρείας, τη Nippon Yusen Kaisha, και μπήκε σε υπηρεσία με το τρέχον όνομά του. Από τον Φεβρουάριο του 2009, αποτελεί το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στην αγορά της Ιαπωνίας.

Πηγή : cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook