Αυτά είναι τα 5 στάδια του έρωτα

αυτά-είναι-τα-5-στάδια-του-έρωτα-532172

Πέντε στάδια έχει η αγάπη και αν τα ξέρεις στο ξεκίνημα μιας σχέσης τότε σίγουρα μπορείς να γλυτώσεις από κάποιους πιθανούς πονοκεφάλους ή απορίες που θα παρουσιαστούν στην πορεία, όσο μεταπιδάς από στάδιο σε στάδιο.

#1 Στάδιο: Πάθος και παιχνίδι

Σε αυτό το στάδιο οι ορμόνες σου είναι αυτές που κινούν τα νήματα. Φλερτάρεις,νιώθεις πεταλούδες στο στομάχι σου, γελάς περισσότερο, νιώθεις πανευτυχής. Πολλοί αποκαλούν αυτό το στάδιο «ταξίδι του μέλιτος» και όντως είναι τόσο όμορφο!

#2 Στάδιο: Ώρα να σοβαρευτούμε

Σε αυτό το στάδιο παραμένετε ένα όμορφο ζευγάρι, κρατάτε ακόμα ο ένας το χέρι του άλλου, αγκαλιάζεστε όταν βλέπετε μια ταινία. Είναι πιθανόν να έχετε μετακομίσει στο ίδιο σπίτι ή ακόμα και να έχετε παντρευτεί. Το ταξίδι του μέλιτος έχει τελειώσει αλλά ακόμα νιώθετε πολύ όμορφα με το ταίρι σας. Το σεξ υπάρχει στη ζωή σας αλλά είναι πιο ουσιώδες, πιο αγαπισιάρικο και μερικές φορές πιο γρήγορο αν υπάρχουν στο σπίτι και παιδιά.

#3 Στάδιο: Τι συνέβη;

Η ζωή φαίνεται λίγο βαρετή, επειδή πλέον η καθημερινότητά σας περιλαμβάνει δουλειές, καθάρισμα, μαγείρεμα ενός δείπνου που μάλλον κανείς δεν φαίνεται να εκτιμάει. Νομίζετε πως ο σύντροφός σας σάς θεωρεί δεδομένη και πλέον ο σύντροφός σας δεν σας κρατάει από το χέρι τρυφερά. Εκεί είναι που αρχίζετε να αναρωτιέστε πού χάθηκε η αγάπη σας. Σε αυτή τη φάση το ζευγάρι αναρωτιέται αν ίσως θα ήταν καλύτερα να χωρίσει.

#4 Στάδιο: Η ώρα της κατανόησης

Αν έχετε ξεπεράσει το στάδιο 3 με επιτυχία, τότε φτάνετε σε ένα πιο όμορφο στάδιο που είναι αυτό της κατανόησης. Πλέον έχετε καταλάβει πως ο σύντροφός σας έχει όνειρα και προβλήματα όπως και εσείς και έτσι κατανοείτε καλύτερα τη συμπεριφορά του. Στο στάδιο 3 βλέπετε τα προβλήματα της σχέσης σας ενώ στο στάδιο 4 τα δέχεστε και ξεκινάτε να δουλεύετε πάνω σε αυτά.

#5 Στάδιο: Η καλύτερη ομάδα

Έχοντας κατανοήσει και οι δυο τα προβλήματά σας πλέον μπορείτε μαζί να καταπολεμήσετε τα πάντα σαν ένα! Επιπλέον, τώρα ξέρετε πολύ καλά τον σύντροφό σας, ξέρετε πώς αντιδράει σε καθετί που του συμβαίνει και μπορείτε να αντιμετωπίσετε μαζί τα πάντα. Είστε μια ομάδα, υπάρχει αγάπη, υπάρχει κατανόηση και έχετε πλέον συνηδειτοποιήσει πως ο άνθρωπος που έχετε απέναντί σας είναι ο «άνθρωπός σας»!

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook