Αυτά είναι τα στοιχεία που μας κάνουν ελκυστικούς στο αντίθετο φύλο

αυτά-είναι-τα-στοιχεία-που-μας-κάνουν-ε-180283

zeygariΗ επιστήμη μάς λέει ότι η ζωή είναι πιο εύκολη για τους όμορφους. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να έχετε χτυπήσει το γονιδιακό τζακ ποτ για να είστε πιο ελκυστικοί για το αντίθετο φύλο, αφού πρόσφατες μελέτες αποκαλύπτουν τι είναι αυτό που τραβάει άνδρες και γυναίκες.

Ακολουθούν τα στοιχεία που μας κάνουν ελκυστικούς στο αντίθετο φύλο.

Λευκά δόντια

Ερευνητές από τα βρετανικά πανεπιστήμια Λιντς και Σέντραλ Λάνκασάιρ επισημαίνουν ότι τα δόντια είναι για τον άνθρωπο ό,τι η ουρά για το παγόνι. Είναι στοιχείο υγείας και καλών γονιδίων, που συμβάλλουν στο να μας διαλέξει κάποιος υποσυνείδητα ως σύντροφο.

Λαμπερό δέρμα

Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι ένας φυσικός τρόπος να κάνετε το δέρμα σας πιο ελκυστικό, όπως αναφέρει μια μελέτη από το PLoS ONE. Τα φρούτα και τα λαχανικά είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και φυτικές χρωστικές ουσίες, που δίνουν στο δέρμα μια υγιή απόχρωση. Οι συμμετέχοντες στη μελέτη είχαν πιο κόκκινα μάγουλα και υγιή επιδερμίδα με μόλις μία μερίδα φρούτων και λαχανικών την ημέρα.

Κόκκινο κραγιόν

Κυρίες, προτιμήστε κόκκινο κραγιόν την επόμενη φορά. Τα χείλη μιας γυναίκας είναι το πιο ελκυστικό μέρος του σώματός της, ειδικά όταν βαμμένα με κόκκινο κραγιόν, αποκαλύπτει μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ. Η μελέτη διαπίστωσε ότι οι άνδρες κοίταζαν τα χείλη μιας γυναίκας για επτά πλήρη δευτερόλεπτα όταν ήταν βαμμένα κόκκινα. Συγκριτικά, ξόδεψαν μόλις 0,95 δευτερόλεπτα κοιτάζοντας τα μάτια της και 0,85 δευτερόλεπτα κοιτάζοντας τα μαλλιά της.

Ανδρες, χαλαρώστε

Οι γυναίκες βρίσκουν τους λιγότερο «τσιτωμένους» άνδρες πολύ πιο ελκυστικούς, σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό Proceedings of the Royal Society. Οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι άνδρες με χαμηλά επίπεδα στρες θεωρούνται πιο ελκυστικοί, επειδή το να είναι σε θέση να χειριστούν μια αγχωτική κατάσταση υποδηλώνει ένα ισχυρό γονιδιακό στοιχείο που μπορεί να περάσουν στα παιδιά τους.

Φορέστε t-shirts

Ερευνητές από το Nottingham Trent University διαπίστωσαν ότι όταν οι άνδρες φορούσαν λευκό t-shirt με ένα μεγάλο μαύρο γράμμα «Τ» τυπωμένο στην μπροστινή πλευρά, οι γυναίκες τους έβρισκαν κατά 12% πιο ελκυστικούς. Ο λόγος είναι γιατί το σχέδιο αυτό δημιουργεί μια ψευδαίσθηση που διευρύνει τους ώμους και στενεύει τη μέση, σχηματίζοντας ένα σώμα V που οι γυναίκες θεωρούν πιο σέξι. Αντίθετα, οι άνδρες φορώντας ένα τοπ με ένα ανεστραμμένο «Τ» -με την οριζόντια γραμμή γύρω από τη μέση τους- θεωρούνται 12% λιγότερο ελκυστικοί.

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook