Αυτά είναι τα πιο εντυπωσιακά μπάνια ξενοδοχείων παγκοσμίως

αυτά-είναι-τα-πιο-εντυπωσιακά-μπάνια-ξ-764002

Με απίστευτη θέα, υπηρεσίες πολλών αστέρων, βασιλικές παροχές και τετραγωνικά μέτρα που ξεπερνούν το μέσο αστικό σπίτι, τα μπάνια που ακολουθούν προκαλούν ίλιγγο από την πολυτέλεια και την χλιδή που τα χαρακτηρίζει.

Απολαύστε εντυπωσιακές φωτογραφίες με εικόνες που δεν θα πίστευε ποτέ κανείς ότι θα αντίκριζε σε ένα μπάνιο ξενοδοχείου.

The Mark, Νέα Υόρκη

Σε μία από τις πιο ακριβές σουίτες ξενοδοχείου στον κόσμο, είναι λογικό να συναντάται και ένα από τα πιο εντυπωσιακά μπάνια. Η The Mark Penthouse σουίτα στο The Mark Hotel, η μεγαλύτερη penthouse σουίτα σε ολόκληρη την Αμερική, καταλαμβάνει μία έκταση 3.600 τ.μ. ενώ φιλοξενεί 6 (!) μπάνια με το καθένα να διαθέτει το δικό του ατμόλουτρο.

Το master λουτρό αποτελείται από λευκά πολυτελή μάρμαρα, διαθέτει θερμαινόμενα δάπεδα, τηλεόραση επίπεδης οθόνης καθώς και θερμαινόμενα ράφια για τις πετσέτες. Στα συν η μεγάλη μπανιέρα με το γυάλινο περίβλημα, καθώς και τα προϊόντα περιποίησης από τον πολυτελή γαλλικό οίκο Hermes –αποκλειστικά δημιουργημένα για το ξενοδοχείο.

Le Meurice, Παρίσι

Ένα αφρόλουτρο με απρόσκοπτη θέα στη Μονμάρτη (για εκείνους που το αντέχει η τσέπη τους) ίσως αποτελεί και αφορμή για ένα ταξίδι στο πάντα αγαπημένο Παρίσι. Στη Belle Etoile Suite του Le Meurice στην καρδιά της Πόλης του Φωτός, ένα πολυτελές καταφύγιο με έπιπλα αντίκες και εκλεπτυσμένους χώρους στους οποίους το παριζιάνικο φως διαχέεται άπλετο, το μπάνιο του επισκέπτη παίρνει άλλη διάσταση.

Τρία παράθυρα επιτρέπουν το βλέμμα να χαθεί σε κάποια από τα ορόσημα της πόλης, την ώρα που οι φυσαλίδες από την στρογγυλή μπανιέρα με το υδρομασάζ δημιουργούν μια ευχάριστη αίσθηση. Το κύριο μπάνιο της σουίτας καταλαμβάνει 82 τ.μ. και διαθέτει μπανιέρα από πολυτελές ιταλικό μάρμαρο με τζακούζι και θέα στη Μονμάρτη.

Calistoga Ranch, Καλιφόρνια

Σε ένα υπαίθριο σκηνικό μέσα σε ένα εντυπωσιακό, δασικό περιβάλλον στην Κοιλάδα Νάπα στην Καλιφόρνια το Calistoga Ranch, είναι ένα θέρετρο 50 συνολικά δωματίων που φέρνει τον επισκέπτη ένα βήμα πιο κοντά στη φύση. Εκμεταλλευόμενο πλήρως την τοποθεσία και τα θέλγητρά της, διαθέτει δωμάτια με ιδιωτικό εξωτερικό ντους.

Σε ένα ξύλινο κατάστρωμα κάτω από τα θεόρατα δέντρα του δάσους στην Κοιλάδα, όποιος επιλέξει το Calistoga Ranch απολαμβάνει ένα αναζωογονητικό ντους μέσα στην αγκαλιά της φύσης. Στα συν το δεντρολίβανο, η λεβάντα και ο ευκάλυπτος κρεμασμένα ολόγυρα της ντουζιέρας, που λειτουργούν εν είδει φυσικής αρωματοθεραπείας.

Lion Sands River Lodge, Νότια Αφρική

Μια πραγματικά μοναδική εμπειρία ζωής προσφέρει το Lion Sands River Lodge στη Νότια Αφρική, σε όσους καταφέρουν να το επισκεφτούν (λόγω budget κυρίως). Το πολυτελές κατάλυμα βρίσκεται μέσα στο Reserve Game Sabi Sands, δίπλα ακριβώς από το Εθνικό Πάρκο Kruger, και αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα σημεία τον κόσμο για μια ανεπανάληπτη περιπέτεια σαφάρι με τζιπ.

Η ιδιαιτερότητα των μπάνιων του δεν έγκειται τόσο στην πολυτέλεια και τι αυτό περιλαμβάνει, όσο στο τι επιτρέπει στον επισκέπτη του να δει. Στο Kingston Treehouse, λοιπόν, η αγνή και ανέγγιχτη άγρια φύση της Αφρικής βρίσκεται στα πόδια σας, ακόμη και την ώρα που απολαμβάνετε το αφρόλουτρό σας.

Υπαίθριο, ξύλινο και με τζαμαρία ολόγυρά του δίνει την δυνατότητα, αν είστε τυχεροί, να παρατηρήσετε, αφ υψηλού ζέβρες, λεοπαρδάλεις, λιοντάρια και ελέφαντες. Γι αυτόν μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί και τα κιάλια σας!

Vivanta by Taj Coral Reef, Μαλδίβες

Σε ένα ιδιωτικό νησάκι στις Μαλδίβες το Vivanta by Taj Coral Reef, περιβαλλόμενο από τα νερά του Ινδικού Ωκεανού, αποτελεί τον επίγειο παράδεισο που ο καθένας θα ήθελε να ανακαλύψει. Οι Premium Water Indulgence βίλες του διαθέτουν μπάνιο που βλέπει κατευθείαν στα νερά του ωκεανού και επιπλέον ξύλινο κατάστρωμα με εξωτερική ντουζιέρα και σκάλα για άμεσες βουτιές στη λιμνοθάλασσα ακριβώς μπροστά τους.

Le Royal Monceau Raffles, Παρίσι

Ιστορικό και υπερπολυτελές, το Le Royal Monceau Raffles βρίσκεται στην καρδιά του Παρισιού, λίγα μόλις βήματα από την Αψίδα του Θριάμβου και τα λαμπερά Ηλύσια Πεδία. Η απέραντης πολυτέλειας Royal Monceau σουίτα του με την κομψή επίπλωση και την πληθώρα έργων τέχνης, διαθέτει ένα αντίστοιχης πολυτέλειας μπάνιο περίπου 100 τ.μ. –ένα πραγματικό έργο τέχνης από μόνο του.

Ασημένιες λεπτομέρειες, εντυπωσιακοί καθρέφτες και το φως να μπαίνει άπλετο κρατώντας το φωτεινό και, ταυτόχρονα, φουτουριστικό. Δεν είναι τυχαίο, μάλιστα, το γεγονός ότι η Μαντόνα, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο αλλά και ο Μάικλ Τζάκσον έχουν περάσει από τη συγκεκριμένη σουίτα!

The Peninsula, Χονγκ Κονγκ

Χτισμένο το 1928, το παλιότερο ξενοδοχείο στο Χονγκ Κονγκ παραμένει μέχρι και σήμερα μία από τις πιο πολυτελείς επιλογές διαμονής στην πόλη. Οι Grand Deluxe Harbour View σουίτες του προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στο λιμάνι αφ’ υψηλού.

Η ίδια θέα απλώνεται απρόσκοπτη μπροστά σας, όση ώρα αναζωογονείστε παίρνοντας ένα χαλαρωτικό μπάνιο στην υπερμεγέθη, μαρμάρινη μπανιέρα της σουίτας. Στα όσα εντυπωσιάζουν και τα πολυτελή προϊόντα περιποίησης από τον οίκο Oscar de la Renta.

Burj Al Arab, Ντουμπάι

Από τα πιο φημισμένα και κιτς, θα έλεγε κανείς, υπερπολυτελή ξενοδοχεία στο Ντουμπάι. Το Burj Al Arab δεν στερείται χλιδής και δεν τσιγκουνεύεται καθόλου τις παροχές του. Στην βασιλική σουίτα δύο επιπέδων παροχές όπως iPad με χρυσό 24 καρατίων, ιδιωτικός κινηματογράφος, προσωπικός μπάτλερ, μενού με 13 διαφορετικά μαξιλάρια, κάνουν τους επισκέπτες της να νιώθουν σαν πραγματικοί σεΐχηδες.

Το μεγαλύτερο από τα τρία μπάνια της σουίτας απλώνεται σε 350 τ.μ., είναι δημιουργημένο από μάρμαρο με χρυσά τελειώματα και διαθέτει μια μεγάλη ολοστρόγγυλη μπανιέρα με πληθώρα θέσεων για τους επισκέπτες της. Τα προϊόντα περιποίησης και τα αρώματα Hermes που βρίσκονται στο μπάνιο διατίθενται σε κανονικό μέγεθος

newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook