Αυλωνίτου: «Ο Μητσοτάκης λέει π@π@ριές» | Video

αυλωνίτου-ο-μητσοτάκης-λέει-ππριές-724085

Σε μια πρωτοφανή υβριστική αναφορά προέβη δημοσίως η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, αρχικά κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη ότι λέει «τεράστιες κοτσάνες».

Στη συνέχεια, μετά από αντιπαράθεση με τον Γεράσιμο Γιακουμάτο (ΝΔ), είπε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Μητσοτάκης «λέει παπαριές».

Στην παρατήρηση μάλιστα του παρουσιαστή για το ύφος της, εκείνη επέμεινε: «Ααα, βεβαίως».

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος (ΣΚΑΙ) ζήτησε την παραπομπή της κ. Αυλωνίτου στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι η ίδια βουλευτής είχε προκαλέσει προ ημερών εκ νέου, λέγοντας ότι οι νεκροί στις πυρκαγιές κάηκαν γιατί δεν είχαν… εκπαιδευτεί!

Ο ΣΥΡΙΖΑ «άδειασε» την Αυλωνίτου

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου τόνισε σε ανάρτησή της στο Twitter ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ αποδοκιμάζει τη σημερινη προσβλητική δήλωση της Ε. Αυλωνιτου για τον Κ. Μητσοτάκη . Τέτοιες αναφορές δεν πρέπει να έχουν καμία θέση στην πολιτική αντιπαράθεση».

 

ΝΔ: Κατήφορος στη χυδαιότητα

«Τώρα πια αποκαλύπτεται σε όλους ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα. Η Νέα Δημοκρατία δεν θα ακολουθήσει την Κυβέρνηση στον χωρίς σταματημό κατήφορό της στη χυδαιότητα», αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της.

 

Ανταπάντηση ΣΥΡΙΖΑ: Σας διέφυγαν οι κλωτσιές του Οικονόμου;

«Η Νέα Δημοκρατία ανακαλύπτει αρκετά καθυστερημένα τη «χυδαιότητα» με την οποία είναι ταυτισμένη ως κόμμα. Φαίνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης ήταν αρκετά απασχολημένος με το να ζητάει εκλογές, που του διέφυγαν οι απειλές για κλωτσιές του κ. Οικονόμου», επεσήμανε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε:

«Περιμένουμε, λοιπόν, από τον κ. Μητσοτάκη να μαζέψει τα δικά του στελέχη που ευτελίζουν και εκχυδαΐζουν την πολιτική αντιπαράθεση. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αποδείξει με τη στάση του ότι σέβεται έμπρακτα το δημόσιο διάλογο και τους πολιτικούς του αντιπάλους».

 

πηγή: thetoc.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook