Αστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με νταλίκα | 12 άνθρωποι τραυματίστηκαν | Photos

αστικό-λεωφορείο-συγκρούστηκε-με-ντα-392641

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στην Εθνική Οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων στο 60ο χλμ., λίγο έξω από το Αγρίνιο στο Κοράλι. Αστικό λεωφορείο του Αγρινίου, με κατεύθυνση το ρεύμα προς Αντίρριο κυριολεκτικά καρφώθηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους πίσω από προπορευόμενη νταλίκα.
patra2Από την σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν 12 άτομα εκ των οποίων οι 11 επιβαίνοντες όλως ελαφρά, ανάμεσά τους και δύο αδέρφια, μία 17χρονη με τον 11χρονο αδερφό της και σοβαρά τραυματίστηκε ο οδηγός του λεωφορείου τον οποίο χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν οι πυροσβέστες. Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου. Ο οδηγός νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

patra4Η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό διεκόπη για αρκετή ώρα και τα αυτοκίνητα κινούνταν από παρακαμπτήριες οδούς, ενώ έρευνα διενεργεί η Τροχαία Αγρινίου. Ανάμεσα στα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι να συνέβη κάτι στον οδηγό του λεωφορείου και να μην αντέδρασε φυσιολογικά έχοντας μπροστά την προπορευόμενη νταλίκα.

Ανάμεσα στα ενδεχόμενα που εξετάζονται είναι να συνέβη κάτι στον οδηγό του λεωφορείου και να μην αντέδρασε φυσιολογικά έχοντας μπροστά την προπορευόμενη νταλίκα.

Φωτογραφία: Patrastimes.gr

Πηγή: news247.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook