Αρχίζει η μεγάλη «Μάχη της Κρήτης»… Ο Τσίπρας «έριξε» τον Πολάκη απέναντι στη Ντόρα

αρχίζει-η-μεγάλη-μάχη-της-κρήτης-ο-τ-737720

Ο Παύλος Πολάκης θα είναι το «πρώτο βιολί» του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήτη ενόψει εθνικών εκλογών απέναντι στην Ντόρα Μπακογιάννη που έχει αναλάβει τον ίδιο ρόλο για τη ΝΔ, ήδη από τον περασμένο Ιανουάριο.

Τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αναθέσει τον ρόλο του «τομεάρχη» Κρήτης στην αδελφή του ενώ χθες ήταν η σειρά του Αλέξη Τσίπρα να κάνει το ίδιο με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας…

Αυτό είναι κάτι που ελάχιστοι κατάλαβαν από την επίσκεψη του Τσίπρα στα Χανιά όμως αποτελεί τελικά, το πολιτικό στίγμα που άφησε.

Γιατί ο Πολάκης, όχι μόνο διέψευσε κατηγορηματικά τα περί ανόδου του στην Β’ Αθηνών (βλέπε δήλωση παρακάτω για Καμπουρο-Ντοροκαταστάσεις) αλλά ανακοίνωσε και τον αναβαθμισμένο του ρόλο σε επίπεδο συντονισμού στην Περιφέρεια Κρήτης…

ΕΔΩ: Ο Πολάκης εναντίον της γραφειοκρατίας! Ο νέος ρόλος που του ανέθεσε ο Τσίπρας στα Χανιά | Video

Φρόντισε δε να πετάξει και την πρώτη φαρμακερή ατάκα όταν του ζήτησαν να εκτιμήσει το εκλογικό αποτέλεσμα στο νομό Χανίων… «Θα είναι σα να κλέβουμε εκκλησία, ρώτα και τον Μαρκογιαννάκη!» απάντησε.

Όσο για την δική του υποψηφιότητα; Είπε: «Στα Χανιά θα είμαι υποψήφιος! Οι Καμπουροντοροκαταστάσεις διαδίδουν το αντίθετο που έχουν και… διακαή πόθο.»

Μετά απ’ αυτά, δεν πιστεύω πως αμφιβάλει κανείς ότι η Κρήτη και ειδικά τα Χανιά θα είναι -στο επίκεντρο της προεκλογικής αντιπαράθεσης των κομμάτων, η οποία δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί, ξέρουμε όμως θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον.

Όσο για τις τοπικές εκλογές και τα χρίσματα…

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης σε σχετικές ερωτήσεις για το ενδεχόμενο συνεργασίας- στήριξης του από τον ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές για τον Β’ βαθμό Τ.Α. κράτησε κλειστά τα χαρτιά του. «Όχι» βέβαια δεν είπε…

ΖΑΡΠ…

5 thoughts on “Αρχίζει η μεγάλη «Μάχη της Κρήτης»… Ο Τσίπρας «έριξε» τον Πολάκη απέναντι στη Ντόρα

  1. ΜΑΓΚΕΣ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ «ΦΟΥΡΤΟΥΝΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΑΚΗΔΕΣ.
    ΛΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ (ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ) ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΑΜΟΣ (ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ);;;;;
    ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΙΧΕ…
    ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΥΡΤΣΟΣ ΤΗΝ ΕΡΙΞΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ…
    ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.

    1. Aυτο ξαναπεστο!!!Και ο εταιρος κρικος Μαρκογιαννης δεν εχει πει ακομα την τελευταια του λεξη,εκτος κι αν του ταξουνε μετα τσοι εκλογες καμια θεσουλα στην Τοπικη Αυτοδιοικηση και κανει τουμπεκι ψιλοκομμενο…

  2. Το σύστημα προάγει Κούλη με ισχνή πλειοψηφία και βοηθό την Φωφη για να περάσουν το 4 μνημόνιο μια και τα φράγκα δεν βγαίνουν. Επίσης το σύστημα δεν προάγει πια Λεβέντη ( τον θεωρει γραφικό) και το ποτάμι το στέρεψε. Την δουλειά τους την κάνανε την τελευταία φορά να ανακόψουν την αυτοδυναμία ΣΥΡΙΖΑ. Προκειμένου λοιπόν να μην γίνουμε Αργεντινή ή χειρότερα Βενεζουέλα θα το υπογράψουν. Στην συνέχεια θα υπάρξει ο γάμος που λέει ο Αρκαλος για να ρουφάμε το αυγό μας χωρίς σκύλοκαυγάδες και τσάμπα μάγκες εκατερωθεν. Το μέλλον είναι των 300 ευρώ για όλους μας όπως τις υπόλοιπες βαλκανικές και φυσικά αποθήκη των κακομοίρηδων των μεταναστών για να μην «μολύνουν»την Ευρώπη (βλέπε Γερμανία κυρίως). Οι Χανιώτες πάντως (όσους ξέρω) είναι παγερά αδιάφοροι για τους εμπλεκόμενους, Ντορα, Δημήτρη, Παύλο, Γιώργο και λοιπούς. Θα προτιμήσουν καφενείο μπιλοτα τσικουδιές παρά να πάνε να ψηφίσουν αηδιασμένοι από το παρόν πολιτικό προσωπικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook