Αριθμολογία: Οι ερωτικές προβλέψεις του Νοεμβρίου

αριθμολογία-οι-ερωτικές-προβλέψεις-τ-422357

Για να δείτε πως θα είναι o Noέμβριος για τα ερωτικά σας, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει :

1+7+8+1+9+8+5 = 39=3+9=12 = 3

Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό, που πρόεκυψε από την άθροιση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 1

Όσοι από σας είστε σε γάμο ,πρέπει να δώσετε μεγάλη σημασία στα πεθερικά σας που το τελευταίο διάστημα έχουν παρέμβει δυναμικά στη σχέση σας.

Μην αφήνετε τα εργασιακά ή άλλου τύπου υποχρεώσεις να σας παρασύρουν μακριά από τον σύντροφο σας αφήνοντας τις ερωτικές διαθέσεις του στο κένο..

Από την άλλη αν το ταίρι σας είναι πνιγμένο στα δικά του τότε κάντε υπομονή και δώστε χρόνο στην σχέση που για λόγους άσχετους με τις κοινές σας επιθυμίες , φαίνεται ότι κάπου έχει κολλήσει.

Αποφύγετε τις εγωιστικές συμπεριφορές και τα νάζια.

ΑΡΙΘΜΟΣ 2

Ψάχνετε για αγάπη σε λάθος μέρη και σίγουρα σε λάθος πρόσωπα..

Οι απογοητεύσεις που έχετε γευτεί το τελευταίο διάστημα σας έχουν κάνει να θέλετε να τα παρατήσετε στον ερωτικό στίβο..

Χαλαρώστε γιατί είστε άτομα που θέλετε να σας αγαπούν και να δίνετε και σεις με την σειρά σας αγάπη .. Έχετε μια τάση στο πάθος και τον αισθησιασμό αυτό το διάστημα και θα μπείτε δυναμικά στο παιχνίδι της διεκδίκησης και του έντονου φλέρτ

Έχετε πολλά να δείτε και να πράξετε όλο τον μήνα και αυτό είναι μια χαρά αρκεί να μην παίζετε σε διπλό ταμπλώ και κάνετε παιχνίδι παρασκηνίου.

ΑΡΙΘΜΟΣ 3

Είναι ανώφελο να προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας , στο ταίρι σας διότι φαίνεται ότι ο σύντροφος σας δεν ..μασάει από τέτοιες συμπεριφορές.

Αφήστε τα παιχνίδια εξουσίας και την κυριαρχική συμπεριφορά στην καθημερινότητα σας ,το καλύτερο είναι να παίξετε αυτά τα παιχνίδια στην κρεββατοκάμαρα σας .

Όσοι από σας το τελευταίο διάστημα είχατε βιώσει υπερβολές και εξάρσεις θα αναγκαστείτε να βάλετε φρένο και να δείξετε εγκράτεια

Καθυστερήσεις και αναποδιές σας ξενερώνουν και σας ρίχνουν την διάθεση για παιχνιδάκια..

ΑΡΙΘΜΟΣ 4

‘Ερωτες και όμορφα συναισθήματα σας δίνει ο Νοέμβριος και να ξέρετε ότι είστε οι πιο ευνοημένοι για τον μήνα αυτόν.

Αν έχετε κατά νου ,να δώσετε μια πιο επίσημη μορφή στην σχέση σας ,με αρραβώνα η’ και γάμο φαίνετε ότι είναι η καλύτερη περίοδος οπότε αναλάβετε πρωτοβουλία για κάτι τέτοιο.

Αν είστε απλοί παίκτες στο παιχνίδι χωρίς δεσμεύσεις τότε έχετε την τύχη με το μέρο σας και μπορείτε να χτυπήσετε κόκκινο στις ερωτικές σας κατακτήσεις και επιδόσεις.

Όσοι είστε σε φάση χωρισμού φροντίστε να το πάτε ήρεμα και όμορφα και σε κοινή γραμμή.

ΑΡΙΘΜΟΣ 5

Φροντίστε να είσαστε ρεαλιστές και να βασιστείτε όχι μόνο στη διαίσθησή σας, αλλά και στην κοινή λογική, προκειμένου να πετύχετε τους συναισθηματικούς στόχους σας.

Όσοι αντιμετωπίζετε αντιξοότητες, βρίσκετε τη δύναμη και την ικανότητα να αντέξετε καρτερικά τις δυσκολίες στα ερωτικά σας.

Όλα τώρα εξελίσσονται αργά και αυτό είναι εκνευριστικό ειδικά αν εμπλέκεστε και επαγγελματικά με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάτε ότι έχετε ανάγκη την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη.

ΑΡΙΘΜΟΣ 6

Όσον αφορά σε σχέσεις, θα έχετε συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Οι διαθέσεις σας, αλλά και οι διαθέσεις αυτών που έχετε δίπλα σας μπορεί να εναλλάσσονται από ευχάριστες σε δυσάρεστες και το αντίθετο με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Η σχέση σας μπορεί να έχει εναλλασσόμενη συναισθηματική ροή και να υπάρχουν συγκρούσεις λόγω μπλοκαρισμένων συναισθημάτων.

Ο μήνας θα φέρει προσκλήσεις, προτάσεις και προσφορές που αφορούν σε θέματα της καρδιάς. Σηματοδοτεί μία περίοδο κατά την οποία έρωτας, φιλία και συναισθήματα θα είναι στο προσκήνιο και που θα συμβούν εξελίξεις στον ερωτικό τομέα.

ΑΡΙΘΜΟΣ 7

Ετοιμαστείτε για νέα κόλπα στα ερωτικα σας .

Νέα ξεκινήματα που έχουν να κάνουν με συναισθηματικές, ψυχικές και οικογενειακές καταστάσεις. Ένας νέος έρωτας, μία καινούργια φιλία, ένας γάμος, ένα παιδί, είναι στο πεδίο δράσης σας αυτόν τον μήνα που έχει σαν συνθημά του το :»θέλω να αισθανθώ».

Γυναικεία γονιμότητα, μητρότητα, αφθονία, είναι κάποιες από τις υποσχέσεις που σας δίνει ο μήνας, δεν πρέπει όμως ποτέ να ξεχνάμε ότι ερωτικές υποσχέσεις μπορεί να παραμείνουν απλά υποσχέσεις και να μην εξελιχθούν σε τίποτα περισσότερο, αν δεν υπάρξουν άλλα στοιχεία που να υποστηρίζουν τις πιθανότητες.

Υπερβολές ποτού και φαγητού και κάποιες φορές υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ θα βαρύνουν τον μήνα οπότε προσοχή.

ΑΡΙΘΜΟΣ 8

Κάποιοι από σας θα βιώσετε ένα επώδυνο τέλος σε μια σχέση, σε μια δουλειά ή σε κάποια κατάσταση, αν δεν πάει άλλο όπως λέμε.

Ο μήνας φέρνει πόνο και αυτός που έχει προβλήματα εδώ και καιρό θα υποστεί πλήγματα, απ’ τα οποία θα προσπαθήσει να συνέλθει.

Πολύ συχνά, τα πλήγματα που δεχόμαστε προέρχονται από ανθρώπους που αγαπήσαμε ή εμπιστευτήκαμε. Προστατεύστε τον εαυτό σας από το κίνδυνων των πισώπλατων μαχαιρωμάτων, του κουτσομπολιού, της κακοήθειας.

Φαίνεται ότι μια σχέση έχει τελειώσει αμετάκλητα κι ότι είναι πολύ δύσκολο – έως αδύνατο- να γυρίσετε στην προτέρα κατάσταση.

ΑΡΙΘΜΟΣ 9

Ο μήνας προτρέπει να φροντίσετε τους άλλους με πρακτικούς τρόπους.

Έτσι θα παροτρύνει αυτόν που είναι θλιμμένος να ασχοληθεί με τη δουλειά ή με τη φυσική άσκηση για να ξεχάσει τη θλίψη του, σας καλεί να μαγειρέψετε ένα ωραίο φαγητό για να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προτείνει να φροντίσετε το σώμα σας μ’ ένα ωραίο μασάζ ή έναν χαλαρωτικό ύπνο.

Διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας με πρακτικά μέσα, πράγμα που σημαίνει ότι οι δράσεις σας μπορούν να γίνουν στο φυσικό επίπεδο.

Αφεθείτε σε αισθησιακά φιλιά και χάδια δώστε προσοχή στην γήινη πλευρά σας και όλα θα κυλίσουν όμορφα και κυρίως ερωτικά.

Πηγή: sexelixis.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook