Από 5 ευρώ τα εισιτήρια στο ΑΟ Χανιά – Απόλλωνας Σμύρνης

από-5-ευρώ-τα-εισιτήρια-στο-αο-χανιά-απ-498150

Κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας απηύθυνε ο ΑΟ Χανιά για το σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με τον πρωτοπόρο και αήττητο Απόλλωνα Σμύρνης, που θα γίνει το Σάββατο στις 14:30.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια θα κοστίζουν 5 και 10 ευρώ, ενώ οι κάτοχοι ενός εισιτηρίου 10 ευρώ έχουν το δικαίωμα να πάρουν στο γήπεδο τη γυναίκα τους και το παιδί τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΧ:

«Η ΠΑΕ ΑΟ ΧΑΝΙΑ εν όψει του δύσκολου αγώνα το Σάββατο 18/2/2017 στο γήπεδο των Περιβολίων με τον πρωτοπόρο ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΘΗΝΩΝ, κάνει έκκληση στο φίλαθλο κόσμο της πόλης των Χανίων να παρευρεθεί και να στηρίξει τη μεγάλη αυτή προσπάθεια της ιστορικής ομάδας μας δίνοντας βροντερό παρών στο γήπεδο.

Γι’ αυτό το λόγο η ΠΑΕ ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια του αγώνα θα κυκλοφορήσουν από την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου και θα πωλούνται στα Γραφεία της ΠΑΕ. Τιμή εισιτηρίων 10 και 5 ευρώ.

Επιπλέον, πολύ σημαντικό: Οι κάτοχοι ενός εισιτηρίου 10 ευρώ έχουν το δικαίωμα να πάρουν στο γήπεδο τη γυναίκα τους και το παιδί τους.

Οι δε κάτοχοι κάρτας ανεργίας θα εισέρχονται στο γήπεδο δωρεάν!!!!

Ακόμα, η ΠΑΕ σε συνεργασία με τη Διοίκηση του Συνδέσμου των BLUE BOYS θα συστήσει ειδική επιτροπή που θα βγει στην πόλη για προπώληση εισιτηρίων.

Φίλαθλε των Χανίων

ΑΓΑΠΑΣ την πόλη σου

ΑΓΑΠΑΣ την ομάδα σου

αγόρασε ένα εισιτήριο και στήριξε την.

Το Σάββατο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο γήπεδο για μια νέα επιτυχία.

Εκ της ΠΑΕ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook