Από τον ΑΟ Χανιά στη Γ΄Εθνική

από-τον-αο-χανιά-στη-γ΄εθνική-486430

Τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό βρήκε ο Αλεχάντρο Μάνιας. Ο Ισπανός μέσος ανακοινώθηκε από τον Ιωνικό, ο οποίος αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική, στον τέταρτο όμιλο, όπου βρίσκεται και η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ. Να σημειωθεί ότι η αθηναϊκή ομάδα είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ο 31χρονος Ίβηρας άσος το καλοκαίρι φόρεσε τη φανέλα του ΑΟ Χανιά, από τον οποίο αποχώρησε λίγο πριν την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Έως τότε κατέγραψε οχτώ συμμετοχές συνολικά, πέντε στη Football League και τρεις στο Κύπελλο Ελλάδος.

Η ανακοίνωση του Ιωνικού:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Ιωνικού ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού μέσου, Άλεξ Μάνια (Alejandro Mañas Torrescusa). Ο 31χρονος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Ατλέτικο Μαδρίτης, με την οποία αγωνίστηκε μέχρι τη Β’ ομάδα. Στην Ελλάδα έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Football League με τον Κισσαμικό και τα Χανιά!

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό τεχνίτη, και άψογο χειριστή της μπάλας, όπου αναμένεται να αποτελέσει μια ποιοτική λύση στον χώρο του κέντρου! Ο Ισπανός παίκτης θα ενσωματωθεί τις επόμενες μέρες με την υπόλοιπη ομάδα».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook