Από τη Νέα Υόρκη στα Χανιά: Σε ζωντανή μετάδοση η φημισμένη όπερα του Βέρντι «Λουίζα Μίλερ»

από-τη-νέα-υόρκη-στα-χανιά-σε-ζωντανή-μ-675103

Από τη Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης σε ζωντανή μετάδοση η όπερα «Luisa Miller» (Λουίζα Μίλερ) του Giυseppe Verdi στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (KAM) το Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Ώρα: 19.30

Είσοδος: 15 €- 10 €

Διευθυντής ορχήστρας: James Levine

Σκηνοθεσία: Elijah Moshinsky

Σκηνικά-Κοστούμια: Santo Loquasto

Φωτισμοί: Duane Schuler

Διανομή: Sonya Yoncheva (Λουίζα), Olesya Petrova (Φεντερίκα), Piotr Beczala (Ροντόλφο), Plácido Domingo (Μίλλερ), Alexander Vinogradov (Βάλτερ), Dmitry Belosselskiy (Βουρμ)

Διάρκεια: 3 ώρες & 38 λεπτά με 2 διαλείμματα 35 λεπτών

Ο επίτιμος μαέστρος της James Levine, διευθύνει μια αναβίωση της Λουίζα Μίλλερ που έχει να παρουσιαστεί στη Met από το 2006. Πρωταγωνιστεί η Sonya Yoncheva ως η χωριατοπούλα Λουίζα απέναντι στον Piotr Beczala ως Ροντόλφο. Πρόκειται για την τραγωδία του Verdi για μια νεαρή γυναίκα που θυσιάζει την ευτυχία της για να σώσει τη ζωή του πατέρα της.

Η αξιοζήλευτη διανομή περιλαμβάνει τον Plácido Domingo στο ρόλο του Μίλλερ, πατέρα της Λουίζα, με την Olesya Petrova ως Φεντερίκα και τον Alexander Vinogradov στο ντεμπούτο του στη Met και τον Dmitry Belosselskiy, αντίστοιχα ως Βάλτερ και Βουρμ, τους ανελέητους ανθρώπους που έχουν βαλθεί να χωρίσουν τη Λουίζα και τον Ροντόλφο.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook