Από μικρή στον ΣΥΡΙΖΑ και τώρα υφυπουργός Μακεδονίας Θράκης: Ποια είναι η Κατερίνα Νοτοπούλου

από-μικρή-στον-συριζα-και-τώρα-υφυπουρ-732443

Σε υφυπουργό Μακεδονίας Θράκης αναβαθμίστηκε η 30χρονη Κατερίνα Νοτοπούλου που μέχρι πρότινος βρισκόταν στη θέση του επικεφαλής του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Η Κατερίνα Νοτοπούλου γεννήθηκε το 1988 και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το 17ο Λύκειο Θεσσαλονίκης, σπούδασε Ψυχολογία στο ΑΠΘ, ενώ κατέχει και μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στις Ευρωπαϊκές Πολιτικές Νεολαίας. Έχει επίσης ειδικευτεί στην Συμβουλευτική Ψυχολογία και την Ανάλυση Πολιτικού Λόγου.

Από νεαρή ηλικία είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Επί σειρά ετών διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, ενώ ήταν υποψήφια βουλευτής στην περιφέρεια Α’ Θεσσαλονίκης στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

Ήταν ενεργό μέλος της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Θεσσαλονίκης, «Θεσσαλονίκη Ανοιχτή Πόλη», όπου στην προεκλογική περίοδο του Μαΐου του 2014 είχε αναλάβει το έργο της εκπροσώπου τύπου της παράταξης.

Η 24χρονη τότε Κατερίνα μετρούσε ήδη αρκετή προϋπηρεσία στο γραφείο του σημερινού βουλευτή Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, εκτελώντας χρέη εκπροσώπου Τύπου για τον υποψήφιο δήμαρχο της Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 2010. Αν και η παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» δεν πήρε το αποτέλεσμα που προσδοκούσε στην κάλπη, έχοντας αναδειχθεί πέμπτη σε ψήφους, η προσφορά και το έργο της Κατερίνας Νοτοπούλου αναγνωρίστηκαν.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook