Από εξωγήινους μέχρι Illuminati: Τα 6 πιο τρελά σενάρια για το χαμένο Boeing

από-εξωγήινους-μέχρι-illuminati-τα-6-πιο-τρελά-σε-132856

lost_top_10_01Η εξαφάνιση της πτήσης MH370 της Malaysia Airlines έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον το τελευταίο διάστημα, καθώς προκαλεί πολλά ερωτηματικά το γεγονός πως ενώ η τεχνολογία έχει τόσες δυνατότητες, ένα ολόκληρο αεροπλάνο με 239 επιβάτες αγνοείται ακόμα χωρίς να έχουμε κανένα απολύτως ίχνος του.

Οι εξελίξεις αυτές και οι συνεχείς παλινωδίες των μαλαισιανών αρχών οι οποίες αδυνατούν να δώσουν ένα επικρατέστερο σενάριο έχει εξάψει την φαντασία των παρατηρητών οι οποίοι αρχίζουν πλέον και ακροβατούν σε θεωρίες συνωμοσίας.

Μπορεί στην έρευνα να συμμετέχουν συνολικά εννέα χώρες, 42 πλοία, 34 αεροσκάφη, 10 δορυφόροι μέχρι και σαμάνοι μάγοι ωστόσο το αεροσκάφος είναι ακόμα άφαντο. Το έγινε; Πού είναι; Όλα αυτά τα ερωτήματα έρχονται να απαντηθούν από κάθε τρελλή θεωρία που κυκλοφορεί εκεί έξω (στο διαδίκτυο) και δίνει «απαντήσεις».

  • Η θεωρία του LOST

Ήταν από τις πρώτες θεωρίες που προέκυψαν με το που χάθηκε το αεροσκάφος χωρίς κανένα ίχνος. Στηρίζεται στο σενάριο της επιτυχημένης σειράς Lost που καθήλωσε εκατομμύρια αναγνώστες και έχει να κάνει με ένα αεροσκάφος που συνετρίβη σε ερημικό νησί στον Ειρηνικό Ωκεανό αλλά ουσιαστικά κάποιος τους είχε οδηγήσει εκεί.

  • Η συνωμοσία του 37

Η αριθμολγανεία είναι κοινή σε πολύ κόσμο. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όλα περιστρέφονται γύρω από έναν αριθμό, το 37 και όλες τις παραλλαγές του. Η πρώτη 370 πτήση χάθηκε στις 3/7 (όπως αναγράφουν την ημερομηνία οι Αγγλοσάξονες), την ώρα που είχε ήδη διανύσει 3.700 χιλιόμετρα και πετούσε σε ύψος 37.000 ποδιών. Ο Ιταλός Λουίτζι Μαράλντι του οποίου το διαβατήριο χρησιμοποίησε ένας Ιρανός για να επιβιβαστεί, είναι 37 ετών, ενώ αναφέρεται πως η Malaysia Airlines εξυπηρετεί 37.000 επιβάτες ημερησίως, ενώ -προσέξτε- η εξαφάνιση έγινε 37 μήνες μετά από την τελευταία τραγωδία στον Ειρηνικό που δεν ήταν άλλη από την Φουκοσίμα, η οποία βρίσκεται στον 37ο παράλληλο και προκάλεσε αρχικά 37 τραυματισμούς στην πυρηνική μονάδα. Και για να τελειώνουμε το Boeing 777 που είναι το μοντέλο του αεροσκάφους έχει τρεις φορές το 7…

  • Το εναλλακτικό σύμπαν

Μαζί με όλα τα άλλα οι συγγενείς και φίλοι των αγνοουμένων πρέπει να ακούν και την θεωρία πως το αεροσκάφος απήχθη από εξωγήινους με τεράστιο διαστημόπλοιο ή το «ρούφηξε» μία εξώκοσμη πύλη και το πήγε σε άλλη διάσταση.

  • Η αεροπειρατεία και η Βόρειος Κορέα

Ένα από τα σενάρια που κυκλοφορούν είναι αυτό της αεροπειρατείας από την Βόρειο Κορέα. Γιατί; Το 1969 ο Κιμ Ιλ Σουνγκ είχε διατάξει και πραγματοποιήσει αεροπειρατεία δυτικού αεροσκάφους κάτι που ίσως ο σημερινός ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν ήθελε να επαναλάβει.

  • Οι άραβες τρομοκράτες

Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, στα social media γίνεται λόγος για κατάληψη του αεροσκάφους από μουσουλμάνους τρομοκράτες οι οποίοι το προσγείωσαν σε ερημική τοποθεσία και το κρατούν προκειμένου να πλήξουν κάποιον δυτικό στόχο όπως τότε με την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους.

  • Οι… Illuminati

Ποιοι είναι αυτοί; Μα οι Πεφωτισμένοι φυσικά οι οποίοι πήγαν το αεροσκάφος σε συγκεκριμένο σημείο όπου υπήρχε ενεργειακή δίνη και είτε αυτοί είτε εξωγήινα όντα πήραν τους επιβάτες τους μαζί με το τεράστιο Boeing.

Πηγή: trelokouneli

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook