Από διάδοχος του Ολάντ, στέλεχος σε αλυσίδα επίπλων !

από-διάδοχος-του-ολάντ-στέλεχος-σε-αλυ-226853

arno_0Άνεργος και εκτός βουλής από τη στιγμή που ο Ολάντ τον πέταξε από την κυβέρνηση, ο πρώην υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας έπιασε δουλειά στην αλυσίδα επίπλων Habitat.

Ο Αρνο ντε Μοντεμπούρ, ορίστηκε αντιπρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της γαλλική αλυσίδας επίπλων Habitat, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Η αλυσίδα επιβεβαίωσε την είδηση αναφέροντας ότι ο Μοντεμπούρ πιάνει δουλειά από σήμερα.

Το γκρουπ Cafom που έχει εξαγοράσει το Habitat αναφέρει σε ανακοίνωσή του ότι ο πρώην ισχυρός υπουργός της Γαλλίας θα είναι υπεύθυνος της ανανέωσης της εικόνας της εταιρείας. «Στόχος του θα είναι να επιβάλει την μάρκα habitat σαν μια απόλυτα γαλλική λύση σε επίπεδο ντιζάιν» προσθέτει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Ο πρόεδρος της εταιρείας Hervé Giaoui, δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από την πρόσληψη του Μοντεμπούρ.

«Η Habitat είναι μια μάρκα που μπορεί να ανεβάσει ψηλά τα χρώματα της Γαλλίας. Είναι μια εμβληματική εταιρεία και είμαι ενθουσιασμένος στην ιδέα ότι θα συνεργαστώ για την ανανέωση της» δήλωσε από την πλευρά του ο πρώην ισχυρός άνδρας της γαλλικής οικονομίας.

Ας σημειωθεί ότι ο Αρνό Μοντεμπούρ υπονόμευσε τον Φρανσουά Ολάντ και τον κατηγόρησε για «δεξιά απόκλιση» πριν από ένα χρόνο, ενώ ήταν υπουργός Οικονομίας της κυβέρνησής του. Μαζί με δύο άλλους υπουργούς εγκατέλειψαν την κυβέρνηση, με στόχο να δημιουργήσουν νέο, πιο «αριστερόστροφο» κόμμα, αλλά τα όνειρα προς το παρόν δεν έχουν ευοδωθεί.

arno1

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook