Από αδέσποτο στη Ρόδο… μοντέλο στη Vogue! | Photos

από-αδέσποτο-στη-ρόδο-μοντέλο-στη-vogue-photos-438983

Κάποτε ήταν ένα αδέσποτο σκυλάκι που τριγυρνούσε στα στενά της Ρόδου. Σήμερα όμως έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο παγκοσμίου φήμης περιοδικό Vogue από γνωστό οίκο νυφικών ενώ επίσης έχει διακριθεί σε διαγωνισμό καλλιστείων στο Νόττινχαμ.

Συγκεκριμένα, το αδέσποτο σκυλάκι υιοθετήθηκε πριν από οκτώ περίπου χρόνια από την Βρετανίδα Louiza Cook που είχε έρθει στο νησί της Ρόδου για διακοπές.

Σύμφωνα με την rodiaki.gr το σκυλάκι περιφέρονταν αδέσποτο το καλοκαίρι του 2008 κοντά σε ξενοδοχειακό συγκρότημα στην περιοχή ανάμεσα σε Ιαλυσό και Κρεμαστή και μάλιστα ήταν σε άθλια κατάσταση.

Τότε το εντόπισε ομάδα από τουρίστριες που είχε έρθει στη Ρόδο για διακοπές και αμέσως το συμπάθησαν και άρχισαν να παίζουν μαζί του.

Ζήτησαν να το πάρουν μαζί τους στην Αγγλία φεύγοντας, αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό καθώς το μικρό κουταβάκι είχε διάφορα προβλήματα υγείας. Τότε η Βρετανίδα κα Louisa Cook ζήτησε τη βοήθεια της οικογένειας Μάτση, που διαθέτει τουριστική επιχείρηση στην περιοχή (εστιατόριο Πήγασος) για να το περιθάλψει και να το στείλει στη συνέχεια στην Αγγλία αεροπορικώς.

Έτσι κι έγινε. Η οικογένεια σε συνεννόηση με την αρμόδια Κτηνίατρο, περιέθαλψε το μικρό άρρωστο κουταβάκι και έξι μήνες μετά το έστειλε στο εξωτερικό!

Στο διάστημα αυτό η ίδια κοπέλα, κάλυψε όλα τα έξοδα στην οικογένεια που το κράτησε για να το μεγαλώσει.

Από τότε το σκυλάκι ζει στο Νόττινχαμ της Αγγλίας και πρόσφατα έγινε… μέρος διαφήμισης στο παγκοσμίου φήμης περιοδικό Vogue από γνωστό οίκο νυφικών.

vogue

Μιλώντας στη “Ροδιακή” ο κος Μάτσης, δήλωσε χαρούμενος και ευτυχισμένος από την εξέλιξη αυτή και σημείωσε ότι πολλοί ξένοι τουρίστες που έρχονται στη Ρόδο, υιοθετούν αδέσποτα που συναντούν και τα παίρνουν μαζί τους στη χώρα τους.

doog

Πηγή:protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook