Απόψε η παρουσίαση του συνδυασμού «Κρήτη Πρώτη Δύναμη»

απόψε-η-παρουσίαση-του-συνδυασμού-κρ-138271

arnaoutakis  syndiasmosΤους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «Κρήτη Πρώτη Δύναμη» παρουσιάζει  ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης.

Η παρουσίαση του συνδυασμού πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κέντρο «Αναδρομές», στις Κάτω Αρχάνες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Σταύρος Αρναουτάκης θα παρουσιάσει το σύνολο των υποψηφίων και για τις τέσσερις περιφερειακές ενότητες της Κρήτης, ενώ θα δώσει και το στίγμα του συνδυασμού, καθώς και τις προτεραιότητές του για την επόμενη πενταετία.

Ο κ. Αρναουτάκης θα παρουσιάσει το σχεδιασμό που έχει γίνει από την Περιφέρεια Κρήτης για τη νέα Προγραμματική Περίοδο, ο οποίος βάζει και πάλι στο επίκεντρο τον Κρητικό και την ανάπτυξη του νησιού με γνώμονα το συγκρητισμό και την ενότητα της Κρήτης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, όπου επίσης τονίζονται τα εξής:

«Το πρόγραμμα του συνδυασμού του υποψήφιου περιφερειάρχη κ. Σταύρου Αρναουτάκη, που θα παρουσιαστεί απόψε, αξιοποιεί τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας και δίνει έμφαση στην απασχόληση, στην επιχειρηματικότητα και στην τόνωση της τοπικής οικονομίας ώστε η Κρήτη την επόμενη πενταετία να συνεχίσει να είναι Πρώτη Δύναμη».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook